Як маринувати цибулю на зиму?
Замаринувати цибулю можна й на зиму. Такі запаси допоможуть боротися з зимовими простудними захворюваннями і виступлять в якості противірусного засобу. Смачно і корисно, саме так можна описати маринований цибулю на зиму. Маринується він цілком, якщо цибулина невелика, або розрізається на 2 або 4 частини. На відео описаний докладний рецепт маринування цибулі на зиму.
Як замаринувати цибулю у винному оцті?
Для гурманів цибулевих закусок до гарнірів пропонуємо незвичайне рішення для маринаду цибулі – винний оцет. Він надає луку незвичайний винний аромат. Такий цибулька підходить як до м’яса, так і до овочів. Ще його можна просто покласти на темний хліб і насолоджуватися кислувато-пряним присмаком. Для приготування знадобляться такі продукти:
- 2 великі цибулини;
- 2 ч л солі;
- 1,5 ст л цукру;
- 130 мл винного оцту;
- 130 мл кип’яченої охолодженої води.
Готуємо так: