Як смачно замаринувати цибулю холодним і гарячим способом до шашлику, оселедці, для салату, на зиму і з кропом? Як приготувати мариновану цибулю швидко: маринуємо цибулю в оцті за 5 хвилин з покроковими фото і відео рецептами

Як маринувати цибулю на зиму?

Замаринувати цибулю можна й на зиму. Такі запаси допоможуть боротися з зимовими простудними захворюваннями і виступлять в якості противірусного засобу. Смачно і корисно, саме так можна описати маринований цибулю на зиму. Маринується він цілком, якщо цибулина невелика, або розрізається на 2 або 4 частини. На відео описаний докладний рецепт маринування цибулі на зиму.

Як замаринувати цибулю у винному оцті?

Для гурманів цибулевих закусок до гарнірів пропонуємо незвичайне рішення для маринаду цибулі – винний оцет. Він надає луку незвичайний винний аромат. Такий цибулька підходить як до м’яса, так і до овочів. Ще його можна просто покласти на темний хліб і насолоджуватися кислувато-пряним присмаком. Для приготування знадобляться такі продукти:

  • 2 великі цибулини;
  • 2 ч л солі;
  • 1,5 ст л цукру;
  • 130 мл винного оцту;
  • 130 мл кип’яченої охолодженої води.

Готуємо так:

  • Змішати воду, оцет, всипати цукор і сіль.
  • Трохи підігріти маринад, щоб розтанув цукор і сіль.
  • Цибулю очистити і нарізати кільцями (півкільцями).
  • Залити маринадом соломку з лука і почекати 40 хв.
  • Блюдо готове. Спробуйте і насолоджуйтеся.