Як смачно замаринувати цибулю холодним і гарячим способом до шашлику, оселедці, для салату, на зиму і з кропом? Як приготувати мариновану цибулю швидко: маринуємо цибулю в оцті за 5 хвилин з покроковими фото і відео рецептами

Замаринувати червоний цибулю в оцті: рецепт з покроковими фото


Червоний цибуля має менш виражену гіркоту, ніж ріпчаста, тому багато хто віддає перевагу саме цьому виду цибулі. Маринований червоний цибулю не тільки смачний, але і дуже красиво виглядає на тарілці. Готуємо інгредієнти:

  • 400 г червоної цибулі;
  • 2 ст л яблучного оцту;
  • 50 мл чистої води;
  • 1 ст л цукру;
  • 1/2 год л солі;
  • мелений перець за бажанням.

Тепер почнемо готувати:

Червоний цибулю почистити і порізати соломкою.

Обдати окропом.

Щоб він не втратив свій «хрест», охолодити під проточною водою.

Скласти цибулю в скляну баночку.

Змішати в окремій ємності всі інші інгредієнти для маринаду. Розмішувати, поки не розтане сіль і цукор.

Залити маринадом цибулю і закупорити баночку.
Залишити на столі для маринування на 2 години, потім поставити в холодильник. Зберігатися такий цибулю в холоді може тиждень.