Замаринувати червоний цибулю в оцті: рецепт з покроковими фото
Червоний цибуля має менш виражену гіркоту, ніж ріпчаста, тому багато хто віддає перевагу саме цьому виду цибулі. Маринований червоний цибулю не тільки смачний, але і дуже красиво виглядає на тарілці. Готуємо інгредієнти:
- 400 г червоної цибулі;
- 2 ст л яблучного оцту;
- 50 мл чистої води;
- 1 ст л цукру;
- 1/2 год л солі;
- мелений перець за бажанням.
Тепер почнемо готувати:
Червоний цибулю почистити і порізати соломкою.
Обдати окропом.
Щоб він не втратив свій «хрест», охолодити під проточною водою.
Скласти цибулю в скляну баночку.
Змішати в окремій ємності всі інші інгредієнти для маринаду. Розмішувати, поки не розтане сіль і цукор.
Залити маринадом цибулю і закупорити баночку.
Залишити на столі для маринування на 2 години, потім поставити в холодильник. Зберігатися такий цибулю в холоді може тиждень.