Як приготувати класичний гарячий і холодний борщ: покрокові рецепти і борщів зелених з мясом та шинкою, на кефірі і на квасі з фото

Рецепт і борщів зелених як у дитячому садку

Щоб дітлахи із задоволенням їли борщ, потрібно готувати його з врахуванням деяких хитрощів. Яких? Пропонуємо вам прослухати наступний кулінарний урок і порадувати дітвору смачним і корисним супом як у дитячому садку.

Рецепт і борщів зелених з яйцями і шинкою

Додавши до традиційного холодного свекольнику такий компонент як шинка, отримаємо більш ситну страву, за смаком нагадує окрошку. Вибирайте варіанти приготування холодника на кефірі, квасі або буряковому відварі з тих, що наведено вище, додавайте слабокопченую шинку, нарубані кубиком яйця і насолоджуйтеся живильним смаком річного страви.

  • В холодник з шинкою можна не додавати картоплю, блюдо і так вийде калорійним і досить густим.
  • Холодник з додаванням шинки буде дуже смачний як з маринованими огірочками, так і зі свіжими. Якщо не можете вибрати – додайте по одному огурчику кожного виду.
  • Для більш свіжого і легкого смаку страви додайте в холодник з шинкою дрібно нашатковану редис.