Смачне домашнє печиво з маргарину: прості рецепти пісочного печива на маргарині з майонезом, кефіром, дріжджами, зі сметаною, варенням і какао з покроковими фото

Рецепт печива з маргарину зі сметаною: смачний рецепт


Жирна сметана дарує печінкою більш ніжний смак, a його структура стає м’якою і просто тане в роті. Для процесу готування такого печенька потрібно:

  • Пачка маргарину.
  • 3⁄4 ст цукрового піску.
  • Пакетик розпушувача.
  • 450 г борошна.
  • 150 мл сметани.
  • Цукор ванільний – пакетик.
  • Залишити маргарин для розм’якшення на кухонному столі. Коли він стане м’яким, насипати цукрового піску і розтерти до однорідного стану.
  • Приєднати сметану, ваніль. Перемішати.
  • Постійно помішуючи, ввести муку (потроху).
  • Замісити тісто. Його загорнути в пакет і відправити в холод на 30-40 хв.
  • Дістати тісто, розкачати, сформувати печенюшки і розкласти їх на деко.
  • Пропекти печиво 20 хв при 180°С.
  • Пісочне печиво з маргарину на швидку руку c какао: рецепт


    Щоб швидко приготувати незвичайне пісочне печиво на швидку руку, за основу потрібно брати базовий рецепт, перевірений роками. Одна з переваг такої випічки – мінімум інгредієнтів:

    • Пачка маргарину.
    • Одне яйце.
    • 0,4–0,5 кг борошна.
    • 200-250 г цукру.
    • 1⁄2 ч л соди.
    • Пакетик ванільного цукру.
    • 1-2 ч л з гіркою порошку какао.
  • Яйце перемішати з цукром і збити до однорідності.
  • Ввести розм’якшений маргарин, ваніль. Змішати.
  • Всипати соду, порошок какао і поступово ввести муку.
  • Замісити тісто, щоб отлипало від рук. Покласти в холодильник на 40-60 хв.
  • Зробити коло 4 мм товщиною. Видавити печеньки (можна просто порізати смужками).
  • Запікати при температурі 160-180°С близько 10 хв.