Смачне домашнє печиво з маргарину: прості рецепти пісочного печива на маргарині з майонезом, кефіром, дріжджами, зі сметаною, варенням і какао з покроковими фото
Рецепт печива з маргарину зі сметаною: смачний рецепт
Жирна сметана дарує печінкою більш ніжний смак, a його структура стає м’якою і просто тане в роті. Для процесу готування такого печенька потрібно:
Пачка маргарину.
3⁄4 ст цукрового піску.
Пакетик розпушувача.
450 г борошна.
150 мл сметани.
Цукор ванільний – пакетик.
Залишити маргарин для розм’якшення на кухонному столі. Коли він стане м’яким, насипати цукрового піску і розтерти до однорідного стану.
Приєднати сметану, ваніль. Перемішати.
Постійно помішуючи, ввести муку (потроху).
Замісити тісто. Його загорнути в пакет і відправити в холод на 30-40 хв.
Дістати тісто, розкачати, сформувати печенюшки і розкласти їх на деко.
Пропекти печиво 20 хв при 180°С.
Пісочне печиво з маргарину на швидку руку c какао: рецепт
Щоб швидко приготувати незвичайне пісочне печиво на швидку руку, за основу потрібно брати базовий рецепт, перевірений роками. Одна з переваг такої випічки – мінімум інгредієнтів:
Пачка маргарину.
Одне яйце.
0,4–0,5 кг борошна.
200-250 г цукру.
1⁄2 ч л соди.
Пакетик ванільного цукру.
1-2 ч л з гіркою порошку какао.
Яйце перемішати з цукром і збити до однорідності.
Ввести розм’якшений маргарин, ваніль. Змішати.
Всипати соду, порошок какао і поступово ввести муку.
Замісити тісто, щоб отлипало від рук. Покласти в холодильник на 40-60 хв.
Зробити коло 4 мм товщиною. Видавити печеньки (можна просто порізати смужками).