Смачне домашнє печиво з маргарину: прості рецепти пісочного печива на маргарині з майонезом, кефіром, дріжджами, зі сметаною, варенням і какао з покроковими фото

Смачне домашнє печиво на маргарині: прості рецепти


Якщо ви вважаєте печиво на основі маргарині звичайним повсякденним блюдом, то це думка помилкова. Просте кругле пісочне печиво при бажанні можна перетворити на оригінальне блюдо, використавши різноманітні фігурні формочки або посипавши його кунжутом, горішками, кольоровий кокосовою стружкою. Не вірите? Тоді спробуйте приготувати один з нижче наведених рецептів.

Простий рецепт печива на маргарині c покроковими фото


Рецепт дуже простий, для приготування ароматного печива на кожен день достатньо всього 40 хв і мінімуму складових:

  • Пачка (200 г) маргарину.
  • Три яйця.
  • Неповний склянку цукрового піску.
  • 300 г борошна.
  • Сода.

Вбити в ємність яйця і приєднати до них цукор.

Віночком змішувати все до однорідності.

Розм’якшений маргарин нарізати невеликими кубиками і кинути до яєць.

Віночком розбити маргарин до загальної консистенції.

Всипати пшеничне борошно і гашену соду.

Руками вимісити тісто. Воно повинно бути однорідним і еластичним.

Розкачати коло і формочками для печива (склянкою) сформувати печиво.

На підготовлену форму викласти печиво і випікати їх близько десяти хвилин при 180°С.