Смачне домашнє печиво з маргарину: прості рецепти пісочного печива на маргарині з майонезом, кефіром, дріжджами, зі сметаною, варенням і какао з покроковими фото

Рецепт печива на маргарині і дріжджах


Якщо ви боїтеся, що ваша пісочне печиво з маргарину не підніметься на соді або разрыхлителе тесту, то виручить вас рецепт з використанням дріжджів. Такі печеньки не можуть похвалитися високою розсипчастою, але їх смакові якості позмагаються c будь-пісковими варіантами. Для приготування потрібно:

  • 150 г маргарину.
  • 20 г дріжджів (мокрих).
  • 1 ст цукру.
  • 1⁄4 ст молока.
  • Цукрова пудра для прикраси.
  • У теплому молоці розчинити дріжджі. Всипати цукор, перешкодити. Залишити на 10-15 хв.
  • Маргарин розтопити, це можна зробити на плиті або в мікрохвильовій печі.
  • Влити охолоджений рідкий маргарин в молоко, перешкодити і ввести потроху борошно.
  • Замісити податливе тісто. Залишити постояти.
  • Коли воно виросте, розкачати коло і зробити печиво.
  • Розмістити його на деку і почекати, поки печенюшки збільшаться в об’ємі.
  • Випікати ласощі при 175°С 15-20 хв.
  • Після приготування рясно посипати печиво пудрою.