Смачне домашнє печиво з маргарину: прості рецепти пісочного печива на маргарині з майонезом, кефіром, дріжджами, зі сметаною, варенням і какао з покроковими фото
Пісочне тісто на маргарині і кефірі: рецепт
Пісочне печиво на кефірі – це рецепт наших бабусь, тому обов’язково спробуйте приготувати такі печенюшки і пориньте у світ дитячих спогадів. Для приготування потрібно мати:
150 г маргарину.
180-200 мл кефіру.
Два яйця.
120 г цукру.
1⁄2 ч л соди.
Курага, чорнослив, родзинки, шоколад або будь-який інший наповнювач (начинка).
Збити яйця до стану піни, поступово всипаючи цукор-пісок.
Продовжуючи збивати, ввести кефір, всипати соду.
Маргарин підморозити і потерти в борошно. Перетерти руками, поки не вийде крихта.
З’єднати маргаринову крихту c яєчно-кефірної сумішшю, додати обрану начинку і зробити м’яке тісто.
Розкачати пласт, формочками або стаканчиком видавити печиво і випікати 20 хв при 200°С.
Радянське печиво з маргарину c майонезом через м’ясорубку: рецепт
Ням-ням! Ці смачні восьминоги були незамінним ласощами для дітей радянського часу. Хрусткі ніжки через м’ясорубку і очі з насіння. Сьогодні ви вже можете побалувати своїх дітей забутим рецептом того часу, коли змішували «що було» і отримували щось. Для приготування радянських печеньок c майонезом знадобляться:
120 г маргарину.
0,5 склянки майонезу.
Одне яйце
0,8–1 ст цукру.
2-2,5 склянки борошна.
Ваніль (цукор).
Збити яйця c майонезом. Насипати цукру.
Підморозити маргарин і натерти його в яєчно-майонезну масу.