Смачне домашнє печиво з маргарину: прості рецепти пісочного печива на маргарині з майонезом, кефіром, дріжджами, зі сметаною, варенням і какао з покроковими фото
Сирне печиво з маргарину: рецепт
Сирне печиво не тільки смачне, але ще і дуже корисне. Тому такий рецептик слід взяти на замітку мамам, у яких дітки відмовляються їсти сир в чистому вигляді. Для приготування такого десерту знадобляться:
0,5 кг сиру.
100-150 г цукру.
Три яйця.
Пачка маргарину.
0,5 кг борошна.
1⁄2 ч л соди.
Маргарин розтопити до рідкого стану. Остудити.
Вбити яйця, туди ж цукровий пісок, соду все змішати.
Сир через м’ясорубку (або подрібнивши в блендері), додати в підготовлену масу.
Просіяти в неї борошно, замісити тісто.
Розкачати коло. Великою склянкою вирізати кружечки з тіста.
Кожен з них обсипати цукром і скласти вчетверо.
Викласти сирні печиво на деко і запекти до золотистого відтінку (40 хв) при 180°С.
Смачне печиво з маргарину c варенням: рецепт
Таке печиво часто дають дітям в садку. Його багато хто пам’ятає під назвою тертий пиріг. Для приготування можна брати будь густе варення, a для тіста потрібно мати:
Пачку маргарину.
Склянку цукру.
Два яйця.
0,5 кг борошна.
1⁄2 ч л соди.
Пакет ванільки (цукор).
Будь-яке варення -300 р.
Борошно висипати в глибоку миску. Заморожений маргарин потерти на крупній тертці в борошно.
Руками розтерти його і борошно в крихту.
Яйця з цукром збити (можна використовувати міксер), додати гашену соду, ванільний цукор.
З’єднати всі разом і замісити тісто. Спочатку тісто буде дуже крутим, але при вимішування воно стане більш поступливим.
Розділити тісто навпіл. Одну частину відправити у морозильну камеру, другу розкачати і викласти на змащене деко.
Тісто помазати варенням. Коли частина тесту з морозильної камери підмерзне, натерти його на крупній тертці (для моркви) поверх варення.
Запікати при температурі 160-180°С духовій шафі 20-25 хв.
Дістати деко з духовки і порізати гарячий пиріг на квадратні печенюшки.
Таке частування однаково смачно як в холодному, так і в гарячому вигляді.