Покрокові рецепти смачною шоколадної ковбаси з печива: як готувати домашню шоколадну ковбасу з печивом і без, зі згущеним молоком, какао, шоколадом та іншими інгредієнтами
Рецепт шоколадної ковбаси з маслом
Підготуйте:
Вершкове масло — 150 г;
Какао — 30 г;
Згущене молоко — 1 банка;
Шоколад гіркий — 100 г;
Печиво розсипчасте — 4 г;
Фундук — 50 г;
Волоський горіх — 50 р.
Процес:
Розтовчіть печиво руками, горіхи в ступці.
Масло перемістіть на водяну баню з шоколадом.
В розтоплену масу влийте згущеного молоко і просіяти какао.
З’єднайте компоненти, ретельно перемішавши.
Потім всипте горіхи та печиво, знову гарненько з’єднайте.
Викладіть на пергамент і скачайте.
Помістіть в холодильник на 4 години.
Приготування шоколадної ковбаски без згущеного молока
Потрібно:
Іриски — 1 кг;
Какао — 40 г;
Масло вершкове — 200 г;
Повітряний рис — 300 р.
Хід дій:
Розтопіть іриски і масло у великій тарі на вогні, періодично помішуючи. Приблизний час розтоплення становить 20 хвилин.
У гарячу суміш всипте повітряний рис і просіяти какао.
Ретельно з’єднайте складові.
Перенесіть суміш на харчову плівку і скачайте.
Дочекайтеся, поки вона охолоне, і наріжте скибочками.