Покрокові рецепти смачною шоколадної ковбаси з печива: як готувати домашню шоколадну ковбасу з печивом і без, зі згущеним молоком, какао, шоколадом та іншими інгредієнтами

Рецепт шоколадної ковбаси з маслом

Підготуйте:

  • Вершкове масло — 150 г;
  • Какао — 30 г;
  • Згущене молоко — 1 банка;
  • Шоколад гіркий — 100 г;
  • Печиво розсипчасте — 4 г;
  • Фундук — 50 г;
  • Волоський горіх — 50 р.

Процес:

  • Розтовчіть печиво руками, горіхи в ступці.
  • Масло перемістіть на водяну баню з шоколадом.
  • В розтоплену масу влийте згущеного молоко і просіяти какао.
  • З’єднайте компоненти, ретельно перемішавши.
  • Потім всипте горіхи та печиво, знову гарненько з’єднайте.
  • Викладіть на пергамент і скачайте.
  • Помістіть в холодильник на 4 години.
  • Приготування шоколадної ковбаски без згущеного молока

    Потрібно:

    • Іриски — 1 кг;
    • Какао — 40 г;
    • Масло вершкове — 200 г;
    • Повітряний рис — 300 р.

    Хід дій:

  • Розтопіть іриски і масло у великій тарі на вогні, періодично помішуючи. Приблизний час розтоплення становить 20 хвилин.
  • У гарячу суміш всипте повітряний рис і просіяти какао.
  • Ретельно з’єднайте складові.
  • Перенесіть суміш на харчову плівку і скачайте.
  • Дочекайтеся, поки вона охолоне, і наріжте скибочками.