Покрокові рецепти смачною шоколадної ковбаси з печива: як готувати домашню шоколадну ковбасу з печивом і без, зі згущеним молоком, какао, шоколадом та іншими інгредієнтами
Класичний рецепт шоколадної ковбаски з печива
Потрібно:
Хід дій:
У тару влийте молоко.
Закиньте до нього цукор і добре збийте.
Далі через сито просіяти какао, і все ретельно змішайте.
Поставте на повільний вогонь збиту масу.
Порубаєте дрібно масло і закиньте в масу.
Коли масло розтопиться повністю, зніміть суміш з вогню.
Дайте їй трохи охолонути.
Тим часом, у поліетиленовий пакет перемістіть печиво.
З допомогою качалки або молотка для відбивання м’яса подрібніть печиво, але не сильно дрібно.
З’єднайте печиво з вареної масою і добре перемішайте.
Викладіть отриману суміш широкою смужкою на пергамент/фольгу/харчову плівку, а потім загорніть, як ковбасу.
Загорнуту ковбасу перемістіть на 4 години в холодильник.
Простий рецепт шоколадної ковбаски з печива з какао
Потрібно:
Спосіб дій:
Розтопіть на водяній бані масло.
У вже розтоплене масло закиньте цукор, готуйте до повного розчинення.
В молоко просіяти какао і добре з’єднайте, щоб молоко стало кольору какао.
В окремій тарі збийте до піни яйце.
Руками покришіть в окрему ємність печиво.
Тепер з’єднайте масляну суміш з молочної, дайте трохи покипіти, а потім перемістіть з вогню.
Перемішуючи гарячу суміш, додайте цівкою яйце.
Потім отриману масу введіть в подрібнене печиво. Добре змішайте компоненти.
Перемістіть утворену масу на харчову плівку широкою смужкою, а потім поверніть ковбаскою.
Згорнутий кульок перемістіть в холодильник не менше, ніж на 3 години.