Покрокові рецепти смачною шоколадної ковбаси з печива: як готувати домашню шоколадну ковбасу з печивом і без, зі згущеним молоком, какао, шоколадом та іншими інгредієнтами

Класичний рецепт шоколадної ковбаски з печива

Потрібно:

Хід дій:

  • У тару влийте молоко.
  • Закиньте до нього цукор і добре збийте.
  • Далі через сито просіяти какао, і все ретельно змішайте.
  • Поставте на повільний вогонь збиту масу.
  • Порубаєте дрібно масло і закиньте в масу.
  • Коли масло розтопиться повністю, зніміть суміш з вогню.
  • Дайте їй трохи охолонути.
  • Тим часом, у поліетиленовий пакет перемістіть печиво.
  • З допомогою качалки або молотка для відбивання м’яса подрібніть печиво, але не сильно дрібно.
  • З’єднайте печиво з вареної масою і добре перемішайте.
  • Викладіть отриману суміш широкою смужкою на пергамент/фольгу/харчову плівку, а потім загорніть, як ковбасу.
  • Загорнуту ковбасу перемістіть на 4 години в холодильник.
  • Простий рецепт шоколадної ковбаски з печива з какао

    Потрібно:

    Спосіб дій:

  • Розтопіть на водяній бані масло.
  • У вже розтоплене масло закиньте цукор, готуйте до повного розчинення.
  • В молоко просіяти какао і добре з’єднайте, щоб молоко стало кольору какао.
  • В окремій тарі збийте до піни яйце.
  • Руками покришіть в окрему ємність печиво.
  • Тепер з’єднайте масляну суміш з молочної, дайте трохи покипіти, а потім перемістіть з вогню.
  • Перемішуючи гарячу суміш, додайте цівкою яйце.
  • Потім отриману масу введіть в подрібнене печиво. Добре змішайте компоненти.
  • Перемістіть утворену масу на харчову плівку широкою смужкою, а потім поверніть ковбаскою.
  • Згорнутий кульок перемістіть в холодильник не менше, ніж на 3 години.