Покрокові рецепти смачною шоколадної ковбаси з печива: як готувати домашню шоколадну ковбасу з печивом і без, зі згущеним молоком, какао, шоколадом та іншими інгредієнтами
Солодка вершкова ковбаска з печива: простий рецепт з фото
Підготуйте:
Процес:
Розділіть печиво на дві частини. Першу подрібніть руками і залиште в окремій тарі. А другу подрібніть в порошок за допомогою м’ясорубки/комбайни/молотка для відбивання м’яса.
Влийте в тару молоко, просіяти какао і помістіть порзане талое масло.
Розітріть компоненти до однорідної маси за допомогою дерев’яної ложки.
В однорідну масу всипте печиво-порошок і ретельно змішайте.
Потім закиньте поламане печиво, ром, цукати і курагу.
Добре перемішайте всі компоненти.
Викладіть широкої ковбаскою на харчову плівку.
Загорніть ковбасу, виконайте те ж саме з рештою суміші.
Перемістіть в морозилку на 2-3 години.
Дістаньте, розгорніть і зніміть пробу.
Рецепт смачною шоколадної ковбаски з печива і вареного згущеного молока
Необхідно:
Хід процесу:
Вершкове масло залиште на кілька годин при кімнатній температурі.
У тару перемістіть варене згущене молоко.
Закиньте талое масло і просіяти какао.
Всі компоненти добре з’єднайте між собою.
Поломайте окремо печиво і додайте до отриманої суміші.
Ще раз добре перемішайте.
Викладіть на пергамент товстої ковбаскою і загорніть.