Покрокові рецепти смачною шоколадної ковбаси з печива: як готувати домашню шоколадну ковбасу з печивом і без, зі згущеним молоком, какао, шоколадом та іншими інгредієнтами

Солодка вершкова ковбаска з печива: простий рецепт з фото

Підготуйте:

Процес:

  • Розділіть печиво на дві частини. Першу подрібніть руками і залиште в окремій тарі. А другу подрібніть в порошок за допомогою м’ясорубки/комбайни/молотка для відбивання м’яса.
  • Влийте в тару молоко, просіяти какао і помістіть порзане талое масло.
  • Розітріть компоненти до однорідної маси за допомогою дерев’яної ложки.
  • В однорідну масу всипте печиво-порошок і ретельно змішайте.
  • Потім закиньте поламане печиво, ром, цукати і курагу.
  • Добре перемішайте всі компоненти.
  • Викладіть широкої ковбаскою на харчову плівку.
  • Загорніть ковбасу, виконайте те ж саме з рештою суміші.
  • Перемістіть в морозилку на 2-3 години.
  • Дістаньте, розгорніть і зніміть пробу.
  • Рецепт смачною шоколадної ковбаски з печива і вареного згущеного молока

    Необхідно:

    Хід процесу:

  • Вершкове масло залиште на кілька годин при кімнатній температурі.
  • У тару перемістіть варене згущене молоко.
  • Закиньте талое масло і просіяти какао.
  • Всі компоненти добре з’єднайте між собою.
  • Поломайте окремо печиво і додайте до отриманої суміші.
  • Ще раз добре перемішайте.
  • Викладіть на пергамент товстої ковбаскою і загорніть.
  • Помістіть в холодильник на 4 години.