Покрокові рецепти смачною шоколадної ковбаси з печива: як готувати домашню шоколадну ковбасу з печивом і без, зі згущеним молоком, какао, шоколадом та іншими інгредієнтами

Шоколадна ковбаса з печивом і горіхами

Потрібно:

Хід дій:

  • Розтовчіть печиво руками, з’єднайте з горіхами.
  • Олію заздалегідь дістаньте до готування, бажано через 1-2 години.
  • Масло порубаєте на скибочки, закиньте згущеного молока і просіяти какао.
  • Гарненько змішайте всі компоненти до однорідної маси.
  • Перемішану масу помістіть в суміш горіхів і печива.
  • Перемішайте всі складові.
  • Отриману суміш перенесіть на харчову плівку і закатайте ковбаскою.
  • Загорнену ковбасу віднесіть в холодильник на 3-4 години.
  • Як робити смачну шоколадну ковбасу з молоком і без?

    Для ковбаси з молоком потрібно:

    • Молоко — 100 мл;
    • Цукор — 200 г;
    • Какао — 40 г;
    • Печиво пісочне — 400 г;
    • Ізюм — 100 г;
    • Масло вершкове — 100 г.

    Хід процесу:

  • Розтопіть на водяній бані масло.
  • В молоко просіяти какао і з’єднайте.
  • У масло, всипте цукор і розчиніть його повністю.
  • Печиво поломайте на дрібні шматочки.
  • Ізюм промийте і обсушіть.
  • З’єднайте масляну суміш з молочної.
  • Потім додайте до них родзинки, знову перемішайте.
  • Після закиньте печиво і ретельно змішайте всі компоненти.
  • Перемістіть отриману масу на пергамент і поверніть трубою.
  • Перенесіть отриману ковбасу в морозилку на 2-3 години.
  • Рецепт без молока:

    • Масло вершкове — 150 г;
    • Какао — 50 г;
    • Цукор — 100 г;
    • Печиво пісочне — 350 р.

    Процес:

  • Поломайте печиво.
  • Розітріть масло з какао і цукром, потім з’єднайте з поламаним печивом.
  • Викладіть широкою смугою на фольгу і скачайте.
  • Ковбаску помістіть в холодильник на 3 години.