Покрокові рецепти смачною шоколадної ковбаси з печива: як готувати домашню шоколадну ковбасу з печивом і без, зі згущеним молоком, какао, шоколадом та іншими інгредієнтами
Шоколадна ковбаса з печива зі сметаною: рецепт
Потрібно:
Спосіб приготування:
Заздалегідь дістаньте масло і дайте йому розтанути самостійно при кімнатній температурі.
Змішайте сметану з цукром.
Порубаєте на дрібні шматочки талое масло і з’єднайте зі сметаною.
Просіяти какао, і з’єднайте всі компоненти.
Поломайте печиво на дрібні шматочки.
З’єднайте печиво і вийшла суміш.
Викладіть масу на харчову плівку, загорніть ковбаскою та поставте в холодильник на 4 години.
Шоколадна ковбаса з шоколадом: покроковий рецепт
Підготуйте:
Шоколад не менше 75% какао — 1 плитка;
Какао — 50 г;
Вершкове масло — 150 г;
Печиво «До чаю» — 300 г;
Коньяк — 1 ст. л.;
Згущене молоко — 1 банка;
Мигдаль — 100 г;
Цукрова пудра — 1 саше.
Процес:
Поломайте печиво і потовчіть в ступці горіхи.
Поставте На водяну баню масло і шоколад, дрібно поламаний.
Коли шоколадна маса розтопиться, просійте в неї какао. Перемішайте компоненти.
Влийте в масу на водяній бані згущене молоко.
Через кілька хвилин зніміть з вогню, влийте коньяк.
Отриману масу перемістіть в чашу з печивом і горіхами і з’єднайте.
Перемістіть суміш на харчову плівку і скачайте ковбаскою.
Згорнуту ковбасу помістіть в холодильник на 3-4 години.