Покрокові рецепти смачною шоколадної ковбаси з печива: як готувати домашню шоколадну ковбасу з печивом і без, зі згущеним молоком, какао, шоколадом та іншими інгредієнтами

Шоколадна ковбаса з печива зі сметаною: рецепт

Потрібно:

Спосіб приготування:

  • Заздалегідь дістаньте масло і дайте йому розтанути самостійно при кімнатній температурі.
  • Змішайте сметану з цукром.
  • Порубаєте на дрібні шматочки талое масло і з’єднайте зі сметаною.
  • Просіяти какао, і з’єднайте всі компоненти.
  • Поломайте печиво на дрібні шматочки.
  • З’єднайте печиво і вийшла суміш.
  • Викладіть масу на харчову плівку, загорніть ковбаскою та поставте в холодильник на 4 години.
  • Шоколадна ковбаса з шоколадом: покроковий рецепт

    Підготуйте:

    • Шоколад не менше 75% какао — 1 плитка;
    • Какао — 50 г;
    • Вершкове масло — 150 г;
    • Печиво «До чаю» — 300 г;
    • Коньяк — 1 ст. л.;
    • Згущене молоко — 1 банка;
    • Мигдаль — 100 г;
    • Цукрова пудра — 1 саше.

    Процес:

  • Поломайте печиво і потовчіть в ступці горіхи.
  • Поставте На водяну баню масло і шоколад, дрібно поламаний.
  • Коли шоколадна маса розтопиться, просійте в неї какао. Перемішайте компоненти.
  • Влийте в масу на водяній бані згущене молоко.
  • Через кілька хвилин зніміть з вогню, влийте коньяк.
  • Отриману масу перемістіть в чашу з печивом і горіхами і з’єднайте.
  • Перемістіть суміш на харчову плівку і скачайте ковбаскою.
  • Згорнуту ковбасу помістіть в холодильник на 3-4 години.
  • Після — розгорніть і обваляйте в цукровій пудрі.