Покрокові рецепти смачною шоколадної ковбаси з печива: як готувати домашню шоколадну ковбасу з печивом і без, зі згущеним молоком, какао, шоколадом та іншими інгредієнтами

Шоколадна ковбаса з печива з яйцем: рецепт

Необхідно:

Хід дій:

  • Розламайте печиво.
  • Поставте на маленький вогонь масло і всипте до нього цукор. Постійно помішуйте, щоб не пригоріло.
  • Какао з’єднайте з молоком.
  • Окремо збийте яйце.
  • Як тільки цукор розтане, а масло розтопиться, влийте збите в піну яйце і з’єднайте.
  • Потім влийте какао-молоко і знову все гарненько перемішайте.
  • Отриману суміш помістіть в тару з поламаним печивом і з’єднайте.
  • Викладіть масу на фольгу, загорніть ковбаскою і перенесіть в холодильник на 3-4 години.
  • Рецепт шоколадної ковбаси без печива

    Потрібно:

    Процес:

  • Влийте в тару молоко, талое масло і какао.
  • Добре змішайте компоненти.
  • Потім всипте цукати і повітряний рис.
  • Перемішайте складові в однорідну масу.
  • Перемістіть у вигляді ковбаски на пергамент і загорніть.
  • Загорнуті кульочки помістіть в морозилку на 2-3 години.