Покрокові рецепти смачною шоколадної ковбаси з печива: як готувати домашню шоколадну ковбасу з печивом і без, зі згущеним молоком, какао, шоколадом та іншими інгредієнтами
Шоколадна ковбаса з печива з яйцем: рецепт
Необхідно:
Хід дій:
Розламайте печиво.
Поставте на маленький вогонь масло і всипте до нього цукор. Постійно помішуйте, щоб не пригоріло.
Какао з’єднайте з молоком.
Окремо збийте яйце.
Як тільки цукор розтане, а масло розтопиться, влийте збите в піну яйце і з’єднайте.
Потім влийте какао-молоко і знову все гарненько перемішайте.
Отриману суміш помістіть в тару з поламаним печивом і з’єднайте.
Викладіть масу на фольгу, загорніть ковбаскою і перенесіть в холодильник на 3-4 години.
Рецепт шоколадної ковбаси без печива
Потрібно:
Процес:
Влийте в тару молоко, талое масло і какао.
Добре змішайте компоненти.
Потім всипте цукати і повітряний рис.
Перемішайте складові в однорідну масу.
Перемістіть у вигляді ковбаски на пергамент і загорніть.
Загорнуті кульочки помістіть в морозилку на 2-3 години.