Як приймати клітковину для схуднення?
Вживання зайвої клітковини не завжди корисно, тому знати, як використовувати її в харчуванні для схуднення просто необхідно. Для максимального ефекту клітковина приймається наступним чином.
Загальні правила для будь-якого виду клітковини такі:
- Починати потрібно з мінімальної порції, щоб поспостерігати за реакцією організму на підвищений присутність рослинних елементів.
- Вживають її в більшості випадків до або під час їжі, запиваючи рідиною (вода, соки, чай).
- Крім «сухого» прийому, можна додавати клітковину в готові страви. В середньому на порцію доводиться 1-2 год л. Іншими словами, в день при активному процесі схуднення потрібно їсти по 4-6 год л рослинної клітковини.
- Спочатку вживається половинка чайної ложечки за 30 хвилин до їжі. Через 10 днів дозу збільшити і пити вже по цілій ложечці. Таким способом потрібно довести вживання клітковини до 3 год л. В середньому на досягнення мети у 3 ч л необхідно витратити півтора місяця.
- Після 2 місяців прийому рослинної клітковини необхідно зробити 1-3 місяці перерви.
- Лікарі рекомендують при проведенні комплексу прийому клітковини попутно «озброїтися» полівітамінами.
Зверніть увагу, що дози і обсяг клітковини, яку потрібно з’їдати для схуднення, розписані на упаковці кожної конкретної рослинної добавки, тому читайте і витримуйте необхідну пропорцію.