Клітковина для схуднення: як вибрати клітковину для схуднення в аптеці, в яких продуктах міститься найбільше клітковини і як правильно приймати клітковину, щоб швидко схуднути?

Як приймати клітковину для схуднення?


Вживання зайвої клітковини не завжди корисно, тому знати, як використовувати її в харчуванні для схуднення просто необхідно. Для максимального ефекту клітковина приймається наступним чином.

Загальні правила для будь-якого виду клітковини такі:

  • Починати потрібно з мінімальної порції, щоб поспостерігати за реакцією організму на підвищений присутність рослинних елементів.
  • Вживають її в більшості випадків до або під час їжі, запиваючи рідиною (вода, соки, чай).
  • Крім «сухого» прийому, можна додавати клітковину в готові страви. В середньому на порцію доводиться 1-2 год л. Іншими словами, в день при активному процесі схуднення потрібно їсти по 4-6 год л рослинної клітковини.
  • Спочатку вживається половинка чайної ложечки за 30 хвилин до їжі. Через 10 днів дозу збільшити і пити вже по цілій ложечці. Таким способом потрібно довести вживання клітковини до 3 год л. В середньому на досягнення мети у 3 ч л необхідно витратити півтора місяця.
  • Після 2 місяців прийому рослинної клітковини необхідно зробити 1-3 місяці перерви.
  • Лікарі рекомендують при проведенні комплексу прийому клітковини попутно «озброїтися» полівітамінами.

Зверніть увагу, що дози і обсяг клітковини, яку потрібно з’їдати для схуднення, розписані на упаковці кожної конкретної рослинної добавки, тому читайте і витримуйте необхідну пропорцію.