Як правильно ліпити манти: легкі способи гарно ліпити манти з покроковими фото

Як правильно і красиво ліпити манти: фото і відео інструктаж

Манти повинні бути красивими, тоді з’являється бажання відправити їх в рот і насолоджуватися смаком. Нижче представлена форма мантів вважається самою правильною.

Ну а ми навчимо, як зробити мант красивим.

  • Спочатку необхідно розділити тісто на частини.
  • Зробити ковбаски, які розрізати на шматочки.
  • Кожен шматочок розкачати.
  • Покласти фарш на центр кружечка і скріпити паралельні краї тіста в одному місці, як показано на фото.
  • Також вчинити і з другими паралельними краями.
  • Скріпити бічні краї з одного

    і іншого боку.
  • Добре зафіксувати їх руками.
  • Самий правильний і гарний мант готовий.

  • Класичний спосіб ліплення мантів

    Класичний спосіб ліплення він же і самий простий – манти-мішечок. Робиться він дуже швидко, тому найчастіше використовується в азіатських країнах. Для приготування мантів в класичному стилі необхідно:

  • Розкачати тісто в коло. Можна розкачати великий пласт тіста і вирізати з нього рівні кола великою чашкою.
  • По центру кола покласти фарш і узагальнюючими діями, як на фото, скласти тісто складками.
  • Складочками скласти верхню частину манта.
  • Виходить невеликий мішечок з соковитим фаршем всередині.