Як правильно ліпити манти: легкі способи гарно ліпити манти з покроковими фото
Як ліпити манти трояндочкою: найлегший спосіб
Такий спосіб вважається легким, так як не вимагає витончених складань, заворотів і загинів тесту.
Кінцевий результат нічим не поступається за смаковими характеристиками манта, зробленим в класичному стилі або зліпленим трикутником. Техніка виконання мантів-трояндочок наступна:
Розкачати довгастий пласт тіста.
Зробити красиву, фігурну смужку з нього.
Викласти фарш на вирізану смужку до середини.
Скласти смужку з фаршем навпіл.
Згорнути смужку в рол.
Поправити пелюстки, сформувати трояндочку.
Пропонуємо заглянути в статті: «Класичний рецепт лазаньї«. Там описані цікаві та смачні рецепти цієї страви.
Як ліпити манти кіскою: фото-підказки
Манти, зліплені кіскою, ще називають азійськими пельменями. Робляться вони досить просто.
Тісто розкачати невеликим колом. Поверх покласти фарш, надавши йому довгасту форму, як котлеткам.
Накрити край фаршу тістом, як зазначено на фото.
За способом заплітання коси, накладати тісто з боків на загнутий край.
Навертати краю з однієї й іншої сторони, внахлест на фарш.
Центр добре скріплювати руками.
Доплетая до кінця, звужувати косичку, збираючи більше тіста.