Як правильно ліпити манти: легкі способи гарно ліпити манти з покроковими фото

Як ліпити манти трояндочкою: найлегший спосіб

Такий спосіб вважається легким, так як не вимагає витончених складань, заворотів і загинів тесту.

Кінцевий результат нічим не поступається за смаковими характеристиками манта, зробленим в класичному стилі або зліпленим трикутником. Техніка виконання мантів-трояндочок наступна:

  • Розкачати довгастий пласт тіста.
  • Зробити красиву, фігурну смужку з нього.
  • Викласти фарш на вирізану смужку до середини.
  • Скласти смужку з фаршем навпіл.
  • Згорнути смужку в рол.
  • Поправити пелюстки, сформувати трояндочку.
  • Пропонуємо заглянути в статті: «Класичний рецепт лазаньї«. Там описані цікаві та смачні рецепти цієї страви.

    Як ліпити манти кіскою: фото-підказки

    Манти, зліплені кіскою, ще називають азійськими пельменями. Робляться вони досить просто.

  • Тісто розкачати невеликим колом. Поверх покласти фарш, надавши йому довгасту форму, як котлеткам.
  • Накрити край фаршу тістом, як зазначено на фото.
  • За способом заплітання коси, накладати тісто з боків на загнутий край.
  • Навертати краю з однієї й іншої сторони, внахлест на фарш.
  • Центр добре скріплювати руками.
  • Доплетая до кінця, звужувати косичку, збираючи більше тіста.
  • Наприкінці добре защипнути тісто.