Як правильно і скільки часу потрібно варити каші: найповніша таблиця приготування смачних вязких і розсипчастих каш з усіх круп на молоці і на воді

Скільки варити перлову кашу?


Скільки часу варити булгур?

Булгур – це дробленная пшениця, оброблена паром і висушена за спеціальними технологіями. Каша з булгур дуже корисна, а на смак трохи нагадує рис і перловку.

Приготувати просту кашу з булгуру дуже просто:

  • У толстодонную каструлю налийте пару ложок соняшникової олії і підігрійте його.
  • Періодично помішуючи, обсмажте на ньому булгур кілька хвилин.
  • Потім додайте в каструлю води в два рази більше, ніж крупи.
  • Варіть на повільному вогні кашу протягом 15-20 хвилин.
  • Якщо булгур зберігався досить довго, то кількість води і час приготування збільшіть.


Скільки варити манну кашу на воді?

Манна каша дуже поживна, вона незамінна в процесі відновлення сил після хвороби.

За багатьма показниками молоко до вживання може бути заборонено, або ж жорстка дієта не передбачає молочні продукти, тому в хід іде вода.

  • Коли вода закипить — тонкою цівкою всипте в неї манку, одночасно помішуючи.
  • Так варіть манку від 4 до 7 хвилин. Після того, як ви вимкніть вогонь, манка ще деякий час буде продовжувати готуватися і набухати.
  • Далі додайте цукор і масло.