Скільки варити перлову кашу?
Скільки часу варити булгур?
Булгур – це дробленная пшениця, оброблена паром і висушена за спеціальними технологіями. Каша з булгур дуже корисна, а на смак трохи нагадує рис і перловку.
Приготувати просту кашу з булгуру дуже просто:
- У толстодонную каструлю налийте пару ложок соняшникової олії і підігрійте його.
- Періодично помішуючи, обсмажте на ньому булгур кілька хвилин.
- Потім додайте в каструлю води в два рази більше, ніж крупи.
- Варіть на повільному вогні кашу протягом 15-20 хвилин.
- Якщо булгур зберігався досить довго, то кількість води і час приготування збільшіть.
Скільки варити манну кашу на воді?
Манна каша дуже поживна, вона незамінна в процесі відновлення сил після хвороби.
За багатьма показниками молоко до вживання може бути заборонено, або ж жорстка дієта не передбачає молочні продукти, тому в хід іде вода.
- Коли вода закипить — тонкою цівкою всипте в неї манку, одночасно помішуючи.
- Так варіть манку від 4 до 7 хвилин. Після того, як ви вимкніть вогонь, манка ще деякий час буде продовжувати готуватися і набухати.
- Далі додайте цукор і масло.