Домашній майонез: класичний рецепт смачного густого домашнього майонезу, який не відрізниш від покупного, радянські рецепти майонезу провансаль і дієтичного майонезу в домашніх умовах блендером і вінчиком

Як приготувати майонез з допомогою блендера: класичний рецепт на яйцях

Щоб приготувати французький соус вам знадобляться продукти:

Процес створення:

  • Для початку потрібно вимити яйце, а потім розбити в глибоку ємність.
  • Потім влити масло і збити все блендером. Починайте збивати на повільній швидкості, а потім переходьте на високу.
  • Після того, як вміст досягне однорідної консистенції, потрібно закинути інші спеції.
  • Потім потрібно спінити ще раз, випробувати на смак, якщо чогось замало — додати і знову збити.
  • Майонский соус зберігати в закритій ємності і при необхідності додавати в страви.
  • Як приготувати домашній майонез міксером?

    Для створення будинку пікантного соусу з допомогою міксера, вам знадобляться всі ті ж продукти, що і для вище приготованого майонского соусу.

    • Розколоти яйце і залити олією.
    • Спінити вміст міксером.
    • Закинути спеції за смаком.
    • Збити до повітряної консистенції.