Домашній майонез: класичний рецепт смачного густого домашнього майонезу, який не відрізниш від покупного, радянські рецепти майонезу провансаль і дієтичного майонезу в домашніх умовах блендером і вінчиком
Як приготувати майонез з допомогою блендера: класичний рецепт на яйцях
Щоб приготувати французький соус вам знадобляться продукти:
Процес створення:
Для початку потрібно вимити яйце, а потім розбити в глибоку ємність.
Потім влити масло і збити все блендером. Починайте збивати на повільній швидкості, а потім переходьте на високу.
Після того, як вміст досягне однорідної консистенції, потрібно закинути інші спеції.
Потім потрібно спінити ще раз, випробувати на смак, якщо чогось замало — додати і знову збити.
Майонский соус зберігати в закритій ємності і при необхідності додавати в страви.
Як приготувати домашній майонез міксером?
Для створення будинку пікантного соусу з допомогою міксера, вам знадобляться всі ті ж продукти, що і для вище приготованого майонского соусу.