Підлива до рису з куркою
- Дрібно наріжте цибулю (2 шт.), часник (4 зубчики) і гострий перець.
- Якщо використовуєте помідори (300 г) замість томатного соку, то протріть їх через сито.
- Курочку посоліть, приправте і запаніруйте в борошні.
- Потім обсмажте з усіх боків до рум’яності.
- Поставте тушкувати на вершковому маслі (50 г) компоненти, зазначені в першому процесі.
- Через кілька хвилин, відправте тушкуватися також перетерті помідори.
- Коли томат тільки почне закипати – помістіть до нього підсмажені гомілки, вершки (4 ст л), лавровий лист, спеції і долийте води (1 склянка).
- Тушкуйте підливу під кришкою десь півгодини, час від часу перевертаючи м’ясо з різних сторін.
- Курячі гомілки можна замінити також частиною будь – грудкою або крильцями.
Рис з підливою з фаршу: рецепт з покроковими фото
Підлива з фаршу готується дуже швидко. На відміну від порізаних шматочків м’яса, час на обжарку витрачається набагато менше.