Підлива до рису без м’яса: універсальний рецепт
Це варіант дуже простий, але неймовірно смачною і ароматною підливи, вона перетворить ваш рис в соковите ласощі.
Урізноманітнити таку підливу можна дрібно нарізаним часником, гострим перцем і різними спеціями. При бажанні можна почати готувати підливу, використовуючи курку — так вона стане ще ситніше, або ж просто до томату долийте курячий бульйон.
Підлива до рису з м’ясом: фото-рецепт
- Яловиче м’ясо вимийте і наріжте невеликими шматками, підсмажте до рум’яної скоринки на олії.
- Моркву наріжте соломкою, цибулю – півкільцями, відправте овочі до м’яса і продовжуйте обсмажувати.
- Посоліть і поперчіть весь вміст в сковороді.
- Наріжте зелень і болгарський перець, киньте їх в каструлю. Ті інгредієнти, які обсмажувалися, теж перемістити туди і все перемішайте.
- Окремо закип’ятити воду і додайте до овочів, рідина повинна покрити всі продукти.
- Доведіть вміст каструлі до кипіння, додайте пару ложок томатної пасти.
- Додайте спеції і тушкуйте 20 хвилин, готово!