Рецепт домашнього торта Медовик: коржі для медівника, рецепти класичного та заварного медовика зі сметаною і згущеним молоком, приготування медовика в мультиварці

Класичний рецепт медовика

Коржі для медовика: простий і смачний рецепт

Хочете вірте, хочете ні, але за цим рецептом можливо приготувати коржі для медовика за 30 хвилин. Правда, за умови, що вони будуть випікатися по два в духовій шафі. Коржі, приготовані за цим рецептом, виходять ну дуууже смачними.

Що потрібно для коржів:

  • 120 г меду.
  • 230 г цукрового піску.
  • Два яйця.
  • 1-2 ч л соди.
  • 100 г вершкового масла.
  • 0,5 кг борошна.

Скласти В каструльку масло і половину цукру.
На невеликому вогні, безперервно заважаючи, розчинити повністю весь цукор. Влити рідкий мед.

Відправити туди соду, перешкодити і зняти каструльку з вогню. Дати охолонути, це займе хвилин десять.

Поки тісто охолоджується, в інший посуд всипати цукор, що залишився і вбити яйця. Їх збити в круту піну.
Отриману піну з яєць вводити в тісто, безперервно заважаючи.
Всипати більшу частину борошна і вимісити. Повинно вийти в’язке тісто.

Решту борошна висипати на стіл і зробити (домішати) м’яке тісто.

Розрізати його на однакові шматки.

Кожному шматку надати форму кульки і розкотити.
Випікати коржі в духовій шафі до золотистої скоринки.