Як приготувати тонкі млинці з дірочками на молоці і окропі?
Млинці на заварне тісто виходять дуже смачні і ніжні. Готувати їх дуже просто! А як приємно вони тануть у роті!
Візьміть:
- борошно – 220 гр.
- молоко – 400 мл
- вода (окріп) – 200 мл
- яйця – 3 шт.
- цукор – 3 столові ложки
- олія – 3 столових ложки
- сіль – 1/2 чайної ложки
Спосіб приготування по етапах:
Яйця злегка збиваємо і додаємо до них сіль і цукор в зазначених пропорціях. Знову збиваємо їх.
Вливаємо 200 мл теплого молока і розмішуємо інгредієнти. Потім поступово додаємо просіяне борошно, щоб в тесті не було грудочок.
Додаємо решту 200 мл теплого молока і рослинне масло.
Вливаємо в тісто окріп, не перестаючи його помішувати. Залишаємо на 20-30 хвилин, після чого починаємо готувати з нього ажурні млинці.
Невелику кількість тіста вливаємо на розпечену сковороду, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні тонким шаром. Випікаємо з обох боків до золотистого кольору. Приємного апетиту!