Тонкі і смачні млинці на молоці – 4 перевірених рецепта

Як приготувати тонкі млинці з дірочками на молоці і окропі?

Млинці на заварне тісто виходять дуже смачні і ніжні. Готувати їх дуже просто! А як приємно вони тануть у роті!

Візьміть:

  • борошно – 220 гр.
  • молоко – 400 мл
  • вода (окріп) – 200 мл
  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 3 столові ложки
  • олія – 3 столових ложки
  • сіль – 1/2 чайної ложки

Спосіб приготування по етапах:

Яйця злегка збиваємо і додаємо до них сіль і цукор в зазначених пропорціях. Знову збиваємо їх.

Вливаємо 200 мл теплого молока і розмішуємо інгредієнти. Потім поступово додаємо просіяне борошно, щоб в тесті не було грудочок.

Додаємо решту 200 мл теплого молока і рослинне масло.

Вливаємо в тісто окріп, не перестаючи його помішувати. Залишаємо на 20-30 хвилин, після чого починаємо готувати з нього ажурні млинці.

Невелику кількість тіста вливаємо на розпечену сковороду, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні тонким шаром. Випікаємо з обох боків до золотистого кольору. Приємного апетиту!