Тісто для чебуреків – рецепти смачного і хрусткого чебуречного тіста

Відео про те, як замісити смачне і хрустке чебуречное тісто на мінералці

Для цього рецепта краще всього використовувати газовану і прохолодну мінеральну воду. Саме вуглекислий газ надає гарний рум’янець і легкість чебуреків. У відео прозвучала невелика неточність щодо кількості використовуваної борошна, тому не беріть 250 гр., а 400 гр.

Інгредієнти:

  • 400 гр. борошна
  • 200 мл газованої мінеральної води
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 0,5 чайної ложки цукру
  • 1 столова ложка рослинної олії

А ви, дорогі мої, як зазвичай готуєте тісто для чебуреків? Який варіант вам більше всього подобається?