Найкращий рецепт приготування тіста на манти, щоб не рвалося при варінні
Візьміть:
- Борошно – 700-800 гр.
- Вода – 400 мл
- Сіль – 1 чайна ложка
- Рослинне масло – 1-2 столові ложки
Спосіб приготування по етапах:
У воді кімнатної температури розчиняємо сіль і вливаємо олію. Поступово всипаючи борошно, замішуємо тісто.
Накриваємо його мискою і залишаємо на 15-20 хвилин для набухання. Готово!
Як завести дріжджове тісто на манти з молоком і яйцем в хлібопічці?
Підготуйте:
- 1 кг борошна
- 500 мл молока
- 2-3 столові ложки рослинної олії
- 1 столова ложка солі
- 1 чайна ложка цукру
- 2 яйця
- 25 гр. дріжджів (сухих 7 гр.)
Спосіб приготування по етапах:
Включаємо хлібопічку заздалегідь на режим Тісто, щоб вона прогрілася. Наливаємо туди тепле молоко і рослинне масло.
Додаємо сіль і цукор.
Просіваємо борошно і висипаємо її в хлібопічку. Кладемо дріжджі і закриваємо техніку. Тісто залишаємо на 1 годину для підняття. Готово!