Смачне і ніжне тісто на манти – кращі рецепти приготування

Найкращий рецепт приготування тіста на манти, щоб не рвалося при варінні

Візьміть:

  • Борошно – 700-800 гр.
  • Вода – 400 мл
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Рослинне масло – 1-2 столові ложки

Спосіб приготування по етапах:

У воді кімнатної температури розчиняємо сіль і вливаємо олію. Поступово всипаючи борошно, замішуємо тісто.

Накриваємо його мискою і залишаємо на 15-20 хвилин для набухання. Готово!

Як завести дріжджове тісто на манти з молоком і яйцем в хлібопічці?

Підготуйте:

  • 1 кг борошна
  • 500 мл молока
  • 2-3 столові ложки рослинної олії
  • 1 столова ложка солі
  • 1 чайна ложка цукру
  • 2 яйця
  • 25 гр. дріжджів (сухих 7 гр.)

Спосіб приготування по етапах:

Включаємо хлібопічку заздалегідь на режим Тісто, щоб вона прогрілася. Наливаємо туди тепле молоко і рослинне масло.

Додаємо сіль і цукор.

Просіваємо борошно і висипаємо її в хлібопічку. Кладемо дріжджі і закриваємо техніку. Тісто залишаємо на 1 годину для підняття. Готово!