Тісто на манти – рецепт по-узбецьки без яєць на мінералці
Інгредієнти:
- 500 гр. борошна
- 200 гр. мінеральної води (без газу)
- 13 гр. солі
Спосіб приготування по етапах:
Сіль розмішуємо в мінеральній воді до повного розчинення.
Поступово вливаючи воду в муку, вручну замішуємо еластичне тісто.
Робимо так, поки у вас не закінчиться в гуртку мінеральна вода.
Загортаємо тісто у харчову плівку і залишаємо на 1 годину. Готово!
Смачне і ніжне тісто на манти з майонезом і яйцем
Нам знадобляться:
- борошно – 1 кг
- вода – 400 мл
- сіль – 1 чайна ложка
- яйце – 2 шт.
- майонез – 1 столова ложка
Спосіб приготування по етапах:
У воду додаємо сіль, яйця і майонез. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти.
Всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто.
Накриваємо миску з тістом кришкою і залишаємо на півгодини для настоювання. Готово!