Смачне і ніжне тісто на манти – кращі рецепти приготування

Тісто на манти – рецепт по-узбецьки без яєць на мінералці

Інгредієнти:

  • 500 гр. борошна
  • 200 гр. мінеральної води (без газу)
  • 13 гр. солі

Спосіб приготування по етапах:

Сіль розмішуємо в мінеральній воді до повного розчинення.

Поступово вливаючи воду в муку, вручну замішуємо еластичне тісто.

Робимо так, поки у вас не закінчиться в гуртку мінеральна вода.

Загортаємо тісто у харчову плівку і залишаємо на 1 годину. Готово!

Смачне і ніжне тісто на манти з майонезом і яйцем

Нам знадобляться:

  • борошно – 1 кг
  • вода – 400 мл
  • сіль – 1 чайна ложка
  • яйце – 2 шт.
  • майонез – 1 столова ложка

Спосіб приготування по етапах:

У воду додаємо сіль, яйця і майонез. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти.

Всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто.

Накриваємо миску з тістом кришкою і залишаємо на півгодини для настоювання. Готово!