Готуємо смачне і тонке тісто для піци, як в піцерії, за 10 хвилин
Теж дуже хороший рецепт, майже класика! Тісто виходить тонким, а за смаковими якостями нітрохи не поступається пиццерийному. Спробуйте самі!
Підготуйте:
- 100 мл теплої води
- 1 чайна ложка сухих дріжджів
- 1 чайна ложка цукру
- 200 гр. борошна (+ 2 столові ложки для опари)
- 3 столові ложки рослинної олії
- щіпка солі
Спосіб приготування по етапах:
У теплій воді розчиняємо цукор і додаємо сухі дріжджі.
Просіваємо 2-3 столові ложки борошна, додаємо у воду з дріжджами і злегка перемішуємо. Накриваємо ємність з опарою рушником і даємо постояти 10 хвилин.
Просіваємо решту борошна і додаємо її в опару. Кладемо щіпку солі і вливаємо олію.
Замішуємо тісто до пружного стану. Знову накриваємо ємність і залишаємо в теплі на годину.