Перевірене тісто для піци – кращі рецепти приготування тіста, як у піцерії

Бездріжджове тісто для італійської піци – швидкий і смачний рецепт

Це, мабуть, самий простий і бюджетний варіант приготування основи для італійської випічки. Не потрібні ні молоко, ні кефір, ні дріжджі! Тісто при цьому виходить не менш смачним.

Нам знадобляться:

  • 1/2 склянки рослинного масла
  • 1/2 склянки гарячої води
  • 2,5 склянки борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • щіпка солі

Спосіб приготування по етапах:

У мисці змішуємо олію й гарячу воду. Додаємо сіль і перемішуємо.

Борошно, просіваючи, додаємо у воду. Додаємо розпушувач.

Замішуємо тісто і прибираємо його в целофановий пакет на півгодини.

Самий кращий і простий класичний рецепт ніжного тіста для піци на дріжджах (відео)

Італійці зазвичай готують піцу саме на такому тесті. Завдяки чому випічка набуває неповторний смак і аромат. А якщо додати в основу прованські трави, то можна отримати класичну італійську коржик!

Інгредієнти:

  • Просеянная борошно з твердих сортів пшениці – 1 кг
  • Дріжджі живі – 6 гр.
  • Сіль морська – 18 гр.
  • Оливкова олія – 75 гр.
  • Чиста вода – 550 гр.