Бездріжджове тісто для італійської піци – швидкий і смачний рецепт
Це, мабуть, самий простий і бюджетний варіант приготування основи для італійської випічки. Не потрібні ні молоко, ні кефір, ні дріжджі! Тісто при цьому виходить не менш смачним.
Нам знадобляться:
- 1/2 склянки рослинного масла
- 1/2 склянки гарячої води
- 2,5 склянки борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
- щіпка солі
Спосіб приготування по етапах:
У мисці змішуємо олію й гарячу воду. Додаємо сіль і перемішуємо.
Борошно, просіваючи, додаємо у воду. Додаємо розпушувач.
Замішуємо тісто і прибираємо його в целофановий пакет на півгодини.
Самий кращий і простий класичний рецепт ніжного тіста для піци на дріжджах (відео)
Італійці зазвичай готують піцу саме на такому тесті. Завдяки чому випічка набуває неповторний смак і аромат. А якщо додати в основу прованські трави, то можна отримати класичну італійську коржик!
Інгредієнти:
- Просеянная борошно з твердих сортів пшениці – 1 кг
- Дріжджі живі – 6 гр.
- Сіль морська – 18 гр.
- Оливкова олія – 75 гр.
- Чиста вода – 550 гр.