Дуже смачне сирне печиво без масла і маргарину
Якщо ви не любите додавати в солодку випічку масло або маргарин, то замість них можна використовувати молоко чи сметану. Вийде не менш смачно і ніжно!
Візьміть:
- борошно – 200 гр.
- цукор – 100 гр.
- яйце – 1 шт.
- молоко – 100 мл
- сир – 100 гр.
- розпушувач – 2 чайні ложки
- яблуко – 1 шт.
- цедра з половини лимона
Спосіб приготування по етапах:
Яйце збиваємо з цукром і дрібкою солі.
Вливаємо молоко, додаємо сир і лимонну цедру. Ретельно все перемішуємо.
У просіяне борошно додаємо розпушувач і перемішуємо інгредієнти. З’єднуємо їх з сирною масою і замішуємо тісто.
Яблуко ріжемо на дрібні шматочки і кладемо в тісто.
На деко ложкою викладаємо тісто і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин. Даємо печінкою охолонути, посипаємо його цукровою пудрою і подаємо до столу. Приємного апетиту!