Рецепт домашньої випічки з сиру «Лакомка»
Такий десерт готується у вигляді цілісного пирога з сирною начинкою всередині, а потім перед подачею на стіл ділиться на порційні шматочки. Пісочне тісто з соковитою начинкою всередині нікого не залишить байдужим!
Підготуйте:
- Борошно – 160 гр.
- Вершкове масло – 100 гр.
- Розпушувач – 1 чайна ложка
- Сир – 230 гр.
- Цукор – 160 гр.
- Яйця – 3 шт.
- Ванілін – 1 столова ложка
- Сіль – за смаком
Спосіб приготування по етапах:
До вершкового масла всипаємо частину борошна, розпушувач і сіль за смаком. Ретельно все перемішуємо, поступово додаючи решту муки. Замішуємо тісто.
У сир розбиваємо яйця і збиваємо інгредієнти за допомогою блендера. Додаємо цукор і ванілін, після чого знову збиваємо.
Половину пісочного тіста викладаємо у форму, акуратно розподіляємо його, виливаємо сирну начинку, після чого посипаємо зверху рештою тестом.
Випікаємо в духовці близько 40 хвилин при 180 градусах. Приємного апетиту!