Млинці з м’ясом – 5 найсмачніших рецептів фаршированих млинців

Як приготувати млинці з м’ясом і рисом на сковороді?

Для цієї страви підійде будь фарш – як з свинини, яловичини, так і з індички або курки. Рис необхідно буде заздалегідь відварити і з’єднати з фаршем.

Візьміть для млинців:

  • 1 літр теплого молока
  • 1 склянку теплої води
  • 3 яйця
  • 1 чайна ложка солі (з гіркою)
  • 2 столових ложки цукру (з гіркою)
  • 2 чайні ложки сухих дріжджів
  • пів склянки манної крупи
  • 500-600 гр. борошна
  • соняшникова олія для смаження

Для начинки:

  • 500 гр. м’яса телятини
  • 3 столові ложки відвареного рису
  • 1-2 ріпчастої цибулі
  • сіль, перець – за смаком
  • 50-70 гр. вершкового масла для смаження млинців

Спосіб приготування по етапах:

У миску наливаємо тепле молоко і воду. Кладемо цукор, сіль і сухі дріжджі. Акуратно все перемішуємо.

Додаємо яйця і збиваємо. Висипаємо манну крупу, змішуємо.

Всипаючи борошно, не перестаємо помішувати тісто до однорідної консистенції. Залишаємо на годину при кімнатній температурі.

Відварну телятину пропускаємо через м’ясорубку.

Додаємо в м’ясний фарш обсмажену цибулю і варений рис, гарненько перемішуємо. Солимо і перчимо за смаком.

Кожен млинець обсмажуємо на розпеченій сковороді з обох боків до золотистого кольору.

Загортаємо в млинці м’ясну начинку. Змащуємо розпечену сковороду з вершковим маслом.

Обсмажуємо на сковороді фаршировані млинці з обох сторін. Так само їх можна просто трохи розігрівати в духовці. Приємного апетиту!