Як приготувати млинці з м’ясом і рисом на сковороді?
Для цієї страви підійде будь фарш – як з свинини, яловичини, так і з індички або курки. Рис необхідно буде заздалегідь відварити і з’єднати з фаршем.
Візьміть для млинців:
- 1 літр теплого молока
- 1 склянку теплої води
- 3 яйця
- 1 чайна ложка солі (з гіркою)
- 2 столових ложки цукру (з гіркою)
- 2 чайні ложки сухих дріжджів
- пів склянки манної крупи
- 500-600 гр. борошна
- соняшникова олія для смаження
Для начинки:
- 500 гр. м’яса телятини
- 3 столові ложки відвареного рису
- 1-2 ріпчастої цибулі
- сіль, перець – за смаком
- 50-70 гр. вершкового масла для смаження млинців
Спосіб приготування по етапах:
У миску наливаємо тепле молоко і воду. Кладемо цукор, сіль і сухі дріжджі. Акуратно все перемішуємо.
Додаємо яйця і збиваємо. Висипаємо манну крупу, змішуємо.
Всипаючи борошно, не перестаємо помішувати тісто до однорідної консистенції. Залишаємо на годину при кімнатній температурі.
Відварну телятину пропускаємо через м’ясорубку.
Додаємо в м’ясний фарш обсмажену цибулю і варений рис, гарненько перемішуємо. Солимо і перчимо за смаком.
Кожен млинець обсмажуємо на розпеченій сковороді з обох боків до золотистого кольору.
Загортаємо в млинці м’ясну начинку. Змащуємо розпечену сковороду з вершковим маслом.
Обсмажуємо на сковороді фаршировані млинці з обох сторін. Так само їх можна просто трохи розігрівати в духовці. Приємного апетиту!