Робимо млинці з м’ясом і грибами до Масляної
Відмінний варіант як до Масниці, так і просто до обіду або вечері! Начинка виходить смачною і соковитою завдяки грибів і цибулі.
Нам знадобляться:
- Тонкі млинці
- М’ясний фарш – 300 гр.
- Печериці – 100 гр.
- Цибуля – 2 шт.
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування по етапах:
Печемо тонкі млинці для завертання начинки.
Цибулю злегка обсмажуємо на сковороді, після чого додаємо нарізані гриби. Солимо за смаком. Обсмажуємо до тих пір, поки з печериць не випарується зайва волога.
Фарш солимо і перчимо за смаком, потім обсмажуємо на окремій сковороді до готовності. Тепер з’єднуємо його з смаженими грибами і начиняємо млинці. Приємного апетиту!
Відео від Ірини Хлебниковой з рецептом приготування м’ясних млинців
Відомий кулінарний блогер ділиться своїми секретами приготування ситного страви. Так що обов’язково спробуйте млинці з м’ясом від Ірини Хлебниковой!
Інгредієнти для начинки:
- 700 гр. м’яса
- 1 середня цибулина
- 1 їдальня ложка борошна з гіркою
- 1 столова ложка вершкового масла
- рослинна олія
- сіль, перець
Для млинців:
- 500 мл молока
- 3 курячих яйця
- 180 гр. борошна
- 1 столова ложка цукру
- 0,5 чайної ложки солі
- 2-3 столові ложки рослинної олії
А ви, дорогі мої, як зазвичай готуєте млинці з м’ясом? Поділіться своїм досвідом в коментарях, буду дуже вдячна вам за це. Якщо стаття була для вас корисною, збережіть її у себе в закладках та поділіться в улюбленої соціальної мережі. До нових зустрічей на блозі!