Млинці з м’ясом – 5 найсмачніших рецептів фаршированих млинців

Робимо млинці з м’ясом і грибами до Масляної

Відмінний варіант як до Масниці, так і просто до обіду або вечері! Начинка виходить смачною і соковитою завдяки грибів і цибулі.

Нам знадобляться:

  • Тонкі млинці
  • М’ясний фарш – 300 гр.
  • Печериці – 100 гр.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

Печемо тонкі млинці для завертання начинки.

Цибулю злегка обсмажуємо на сковороді, після чого додаємо нарізані гриби. Солимо за смаком. Обсмажуємо до тих пір, поки з печериць не випарується зайва волога.

Фарш солимо і перчимо за смаком, потім обсмажуємо на окремій сковороді до готовності. Тепер з’єднуємо його з смаженими грибами і начиняємо млинці. Приємного апетиту!

Відео від Ірини Хлебниковой з рецептом приготування м’ясних млинців

Відомий кулінарний блогер ділиться своїми секретами приготування ситного страви. Так що обов’язково спробуйте млинці з м’ясом від Ірини Хлебниковой!

Інгредієнти для начинки:

  • 700 гр. м’яса
  • 1 середня цибулина
  • 1 їдальня ложка борошна з гіркою
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • рослинна олія
  • сіль, перець

Для млинців:

  • 500 мл молока
  • 3 курячих яйця
  • 180 гр. борошна
  • 1 столова ложка цукру
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 2-3 столові ложки рослинної олії

А ви, дорогі мої, як зазвичай готуєте млинці з м’ясом? Поділіться своїм досвідом в коментарях, буду дуже вдячна вам за це. Якщо стаття була для вас корисною, збережіть її у себе в закладках та поділіться в улюбленої соціальної мережі. До нових зустрічей на блозі!