Найсмачніші млинці, фаршировані м’ясом і яйцем
Для приготування цих млинців необхідно заздалегідь відварити яйця і натерти їх на тертці. І тільки потім додати в м’ясний фарш. Спробуйте самі цю дивовижно смачну начинку!
Підготуйте:
- Тонкі млинці
- М’ясний фарш – 400 гр.
- Терта морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Яйця – 6 шт.
- Сіль і улюблені приправи – за смаком
Спосіб приготування по етапах:
Печемо млинці за улюбленим рецептом.
У м’ясний фарш додаємо сіль і приправи до смаку, перемішуємо і смажимо на середньому вогні. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо його на іншій сковороді.
До цибулі додаємо моркву і обсмажуємо овочі, безперервно помішуючи, ще 5 хвилин.
Фарш з’єднуємо з обсмаженими овочами, ретельно перемішуємо і тушкуємо на малому вогні ще 5 хвилин.
Яйця відварюємо, натираємо на тертці і додаємо в нашу м’ясну начинку. Загортаємо її в кожен млинець. Готові, приємного апетиту!