Млинці з м’ясом – 5 найсмачніших рецептів фаршированих млинців

Найсмачніші млинці, фаршировані м’ясом і яйцем

Для приготування цих млинців необхідно заздалегідь відварити яйця і натерти їх на тертці. І тільки потім додати в м’ясний фарш. Спробуйте самі цю дивовижно смачну начинку!

Підготуйте:

  • Тонкі млинці
  • М’ясний фарш – 400 гр.
  • Терта морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйця – 6 шт.
  • Сіль і улюблені приправи – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

Печемо млинці за улюбленим рецептом.

У м’ясний фарш додаємо сіль і приправи до смаку, перемішуємо і смажимо на середньому вогні. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо його на іншій сковороді.

До цибулі додаємо моркву і обсмажуємо овочі, безперервно помішуючи, ще 5 хвилин.

Фарш з’єднуємо з обсмаженими овочами, ретельно перемішуємо і тушкуємо на малому вогні ще 5 хвилин.

Яйця відварюємо, натираємо на тертці і додаємо в нашу м’ясну начинку. Загортаємо її в кожен млинець. Готові, приємного апетиту!