Шашлик в духовці на цибулевій подушці – відмінні рецепти приготування м’ясного шашлику, не виходячи з дому

Супер-рецепт шашлику з свинини на цибулевої подушці

Якщо на вулиці холодно або ви живете не в приватному будинку, не турбуйтеся. Таку апетитну і соковиту смакоту можна приготувати в духовій шафі на кухні.

Візьміть:

  • Свинина – 1 кг
  • Цибуля – 3-4 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Спеції – 2 столові ложки
  • Оцет 9% – 1 столова ложка
  • Чорний мелений перець
  • Половина лимона

Спосіб приготування по етапах:

М’ясо нарізаємо кубиком, складаємо в окрему ємність. Додаємо приправу, перець, сіль, оцет і сік половинки лимона. Руками перемішуємо інгредієнти.

Ємність накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 6-8 годин.

Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо до нього одну столову ложку цукру, дві столові ложки оцту, 4 столові ложки води і дрібку солі. Гарненько розмішуємо і залишаємо маринуватися на годину.

В пакет для запікання кладемо маринований цибулю, формуючи з нього так звану «подушку».

Викладаємо в пакет м’ясо, зав’язуємо його і робимо кілька отворів для виходу пари. Відправляємо в розігріту до 240 градусів духовку на 50 хвилин. Після цього виймаємо блюдо, зверху надрізаємо пакет, перевертаємо м’ясо і відправляємо ще на 20 хвилин (на 180 градусів). Приємного апетиту!