Курячий шашлик в пакет для запікання в духовці на цибулевої подушці
А цей рецепт спеціально для любителів курочки. Як відомо, з цього м’яса шашлик виходить дуже ароматним і смачним, навіть якщо ви готуєте його не на мангалі.
Підготуйте:
- Ціла курка – 1,5 кг
- Цибуля – 2-3 шт.
- Сіль – 1 столова ложка (без верху)
- Цукор – 1 столова ложка
- Приправа
- Лимонний сік
Спосіб приготування по етапах:
Курку миємо, розрізаємо на порційні шматки, солимо, перчимо, кладемо приправу, цукор, додаємо лимонний сік і нарізану кільцями цибулю. Гарненько все перемішуємо руками і залишаємо в холодильнику маринуватися протягом години.
В пакет для запікання викладаємо спочатку цибулю, а потім зверху куряче м’ясо, зав’язуємо його. Протикаємо кілька отворів, щоб пакет не лопнув. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину або до готовності (залежно від розміру курки). Приємного апетиту!