Шашлик в духовці на цибулевій подушці – відмінні рецепти приготування м’ясного шашлику, не виходячи з дому

Курячий шашлик в пакет для запікання в духовці на цибулевої подушці

А цей рецепт спеціально для любителів курочки. Як відомо, з цього м’яса шашлик виходить дуже ароматним і смачним, навіть якщо ви готуєте його не на мангалі.

Підготуйте:

  • Ціла курка – 1,5 кг
  • Цибуля – 2-3 шт.
  • Сіль – 1 столова ложка (без верху)
  • Цукор – 1 столова ложка
  • Приправа
  • Лимонний сік

Спосіб приготування по етапах:

Курку миємо, розрізаємо на порційні шматки, солимо, перчимо, кладемо приправу, цукор, додаємо лимонний сік і нарізану кільцями цибулю. Гарненько все перемішуємо руками і залишаємо в холодильнику маринуватися протягом години.

В пакет для запікання викладаємо спочатку цибулю, а потім зверху куряче м’ясо, зав’язуємо його. Протикаємо кілька отворів, щоб пакет не лопнув. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину або до готовності (залежно від розміру курки). Приємного апетиту!