Як приготувати паска без дріжджів в мультиварці Панасонік (Panasonic)?
Таку випічку до Великодня можна приготувати буквально за півтори години разом з замісом тесту, оскільки воно не містить дріжджів. Прикрасити паску можете кондитерської посипкою, безе і цукатами.
Візьміть:
- масло – 250 гр.
- цукор – 200 гр.
- яйця – 4 шт.
- борошно – 250 гр.
- крохмаль – 50 гр.
- розпушувач – 10 гр.
- ванілін – за смаком
- родзинки – 50-100 гр.
Для глазурі:
- 1 білок
- 3 столові ложки цукру без гірки
- щіпка лимонної кислоти
Спосіб приготування по етапах:
М’яке вершкове масло з’єднайте з цукром і збиваємо за допомогою блендера. Потім додаємо яйця, ванілін і знову гарненько все змішуємо.
Кладемо крохмаль, розпушувач, борошно і ретельно все перемішуємо.
Родзинки промиваємо, обсушуємо з допомогою паперових рушників і додаємо в тісто.
Розкладаємо тісто по формах (в даному випадку це чаша мультиварки).
Закриваємо кришку і встановлюємо режим «Випічка» на 60 хвилин.
Білок збиваємо з цукром і лимонною кислотою. Змащуємо глазур’ю поверхню паски і посипаємо його кондитерської посипкою. Приємного апетиту!