Прості і смачні паски в мультиварці на Великдень 2020

Як приготувати паска без дріжджів в мультиварці Панасонік (Panasonic)?

Таку випічку до Великодня можна приготувати буквально за півтори години разом з замісом тесту, оскільки воно не містить дріжджів. Прикрасити паску можете кондитерської посипкою, безе і цукатами.

Візьміть:

  • масло – 250 гр.
  • цукор – 200 гр.
  • яйця – 4 шт.
  • борошно – 250 гр.
  • крохмаль – 50 гр.
  • розпушувач – 10 гр.
  • ванілін – за смаком
  • родзинки – 50-100 гр.

Для глазурі:

  • 1 білок
  • 3 столові ложки цукру без гірки
  • щіпка лимонної кислоти

Спосіб приготування по етапах:

М’яке вершкове масло з’єднайте з цукром і збиваємо за допомогою блендера. Потім додаємо яйця, ванілін і знову гарненько все змішуємо.

Кладемо крохмаль, розпушувач, борошно і ретельно все перемішуємо.

Родзинки промиваємо, обсушуємо з допомогою паперових рушників і додаємо в тісто.

Розкладаємо тісто по формах (в даному випадку це чаша мультиварки).

Закриваємо кришку і встановлюємо режим «Випічка» на 60 хвилин.

Білок збиваємо з цукром і лимонною кислотою. Змащуємо глазур’ю поверхню паски і посипаємо його кондитерської посипкою. Приємного апетиту!