Соковитий шашлик зі свинини в духовці на шпажках – кращі рецепти в домашніх умовах

Як зробити свинячий шашлик в рукаві в духовці?

Готується блюдо дуже просто і досить швидко, якщо заздалегідь на ніч замочити м’ясо в маринаді. Шашлик виходить соковитим, смачним і ароматним. Спробуйте самі!

Візьміть:

  • Свинина – 1 кг
  • Цибуля – 4-5 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сіль, перець, приправи – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

Свинину промиваємо і ріжемо на шматки, як вам подобається. Помідори і 2 цибулини прокручуємо в блендері для приготування маринаду.

Заливаємо м’ясо томатно-цибулевої сумішшю, кладемо сіль, перець і базилік за смаком. Залишився цибулю нарізаємо півкільцями і ретельно все перемішуємо.

Залишаємо маринуватися в холодильнику на 2-3 години або на всю ніч.

Мариновану свинину отруюємо в рукав, зав’язуємо пакет і з допомогою зубочистки робимо кілька дірочок.

Поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин. Приємного апетиту!