Як зробити свинячий шашлик в рукаві в духовці?
Готується блюдо дуже просто і досить швидко, якщо заздалегідь на ніч замочити м’ясо в маринаді. Шашлик виходить соковитим, смачним і ароматним. Спробуйте самі!
Візьміть:
- Свинина – 1 кг
- Цибуля – 4-5 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Сіль, перець, приправи – за смаком
Спосіб приготування по етапах:
Свинину промиваємо і ріжемо на шматки, як вам подобається. Помідори і 2 цибулини прокручуємо в блендері для приготування маринаду.
Заливаємо м’ясо томатно-цибулевої сумішшю, кладемо сіль, перець і базилік за смаком. Залишився цибулю нарізаємо півкільцями і ретельно все перемішуємо.
Залишаємо маринуватися в холодильнику на 2-3 години або на всю ніч.
Мариновану свинину отруюємо в рукав, зав’язуємо пакет і з допомогою зубочистки робимо кілька дірочок.
Поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин. Приємного апетиту!