Соковитий шашлик зі свинини в духовці на шпажках – кращі рецепти в домашніх умовах

Рецепт шашлику з свинини з овочами на фользі і решітці

У цьому способі приготування м’ясо виходить смачним і не таким жирним, оскільки він з решітки стікає на фольгу. Якщо на дно дека додати трохи рідкого диму, то свинячий шашличок за смаком буде як на мангалі.

Підготуйте:

  • Свинина – 1 кг
  • Черрі – 200 гр.
  • Цибуля – 2-3 шт.
  • Лимон
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Гострий перець – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

Цибулю і часник нарізаємо, складаємо в окрему ємність, солимо і злегка розминаємо цибулю.

М’ясо нарізаємо на шматочки середнього розміру, змішуємо з цибулею, додаємо нарізані гострий перець і лимон. Солимо, перчимо за смаком і ретельно все змішуємо. Залишаємо в холодильнику на 3-4 години.

Деко застеляємо фольгою, а зверху поміщаємо решітку.

Черрі ріжемо навпіл і нанизуємо на шпажки упереміж зі свининою.

Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин. Приємного апетиту!