Рецепт шашлику з свинини з овочами на фользі і решітці
У цьому способі приготування м’ясо виходить смачним і не таким жирним, оскільки він з решітки стікає на фольгу. Якщо на дно дека додати трохи рідкого диму, то свинячий шашличок за смаком буде як на мангалі.
Підготуйте:
- Свинина – 1 кг
- Черрі – 200 гр.
- Цибуля – 2-3 шт.
- Лимон
- Часник – 3-4 зубчики
- Гострий перець – за смаком
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування по етапах:
Цибулю і часник нарізаємо, складаємо в окрему ємність, солимо і злегка розминаємо цибулю.
М’ясо нарізаємо на шматочки середнього розміру, змішуємо з цибулею, додаємо нарізані гострий перець і лимон. Солимо, перчимо за смаком і ретельно все змішуємо. Залишаємо в холодильнику на 3-4 години.
Деко застеляємо фольгою, а зверху поміщаємо решітку.
Черрі ріжемо навпіл і нанизуємо на шпажки упереміж зі свининою.
Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин. Приємного апетиту!