Сирні паски на Великдень 2020 – готуємо з найсмачнішим рецептами

Як спекти паску з сирного тіста в хлібопічці?

Такий ситний і приголомшливий за смаком можна спекти паску на Великдень для всієї родини. Діткам теж обов’язково сподобається!

Підготуйте:

  • борошно – 450 гр.
  • сир нежирний – 150 гр.
  • молоко – 180 мл
  • цукор – 50-100 гр.
  • яйця – 1 шт.
  • рослинна олія – 4 столові ложки
  • сіль – 0,5 чайної ложки
  • ізюм

Для глазурі:

  • яєчний білок – 1 шт.
  • цукор – 5-7 столових ложок

Спосіб приготування по етапах:

У форму для випічки кладемо сир, цукор, сіль, яйце.

Заливаємо інгредієнти молоком і додаємо рослинне масло.

Всипаємо борошно, кладемо родзинки і сухі дріжджі. Випікаємо паска на режимі «Солодкий хліб».

З допомогою міксера збиваємо цукор з яєчним білком і намазуємо глазур на поверхню паски. Даємо їй підсохнути і прикрашаємо. Приємного апетиту!