Як спекти паску з сирного тіста в хлібопічці?
Такий ситний і приголомшливий за смаком можна спекти паску на Великдень для всієї родини. Діткам теж обов’язково сподобається!
Підготуйте:
- борошно – 450 гр.
- сир нежирний – 150 гр.
- молоко – 180 мл
- цукор – 50-100 гр.
- яйця – 1 шт.
- рослинна олія – 4 столові ложки
- сіль – 0,5 чайної ложки
- ізюм
Для глазурі:
- яєчний білок – 1 шт.
- цукор – 5-7 столових ложок
Спосіб приготування по етапах:
У форму для випічки кладемо сир, цукор, сіль, яйце.
Заливаємо інгредієнти молоком і додаємо рослинне масло.
Всипаємо борошно, кладемо родзинки і сухі дріжджі. Випікаємо паска на режимі «Солодкий хліб».
З допомогою міксера збиваємо цукор з яєчним білком і намазуємо глазур на поверхню паски. Даємо їй підсохнути і прикрашаємо. Приємного апетиту!