Рецепт паски в хлібопічці на сухих дріжджах
Родзинкою цього кошика є дуже ароматна і смачна глазур, яка готується з використанням лимонного соку. Обов’язково спробуйте на Великдень такий рецепт!
Нам знадобляться:
- Яйце – 3 шт.
- Молоко тепле – 80 мл
- Вершкове масло – 120 гр.
- Сіль – 1 чайна ложка
- Цукор – 4 столові ложки
- Борошно – 320 гр.
- Дріжджі сухі – 2 чайні ложки
- Родзинки – 100 гр.
Для глазурі:
- Білок – 1 шт.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Лимонний сік – 1 чайна ложка
- Сіль – щіпка
Спосіб приготування по етапах:
Яйця, сіль і цукор закладаємо в чашу хлібопічки. Додаємо борошно, а потім сухі дріжджі.
Включаємо режим «Паска» або «Солодкий хліб», чекаємо сигналу, після чого додаємо родзинки і/або цукати. Виймаємо готову великодню випічку і змащуємо верхівку глазур’ю. Приємного апетиту!