Паска в хлібопічці – 6 простих і смачних рецептів

Рецепт паски в хлібопічці на сухих дріжджах

Родзинкою цього кошика є дуже ароматна і смачна глазур, яка готується з використанням лимонного соку. Обов’язково спробуйте на Великдень такий рецепт!

Нам знадобляться:

  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко тепле – 80 мл
  • Вершкове масло – 120 гр.
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Цукор – 4 столові ложки
  • Борошно – 320 гр.
  • Дріжджі сухі – 2 чайні ложки
  • Родзинки – 100 гр.

Для глазурі:

  • Білок – 1 шт.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Лимонний сік – 1 чайна ложка
  • Сіль – щіпка

Спосіб приготування по етапах:

Яйця, сіль і цукор закладаємо в чашу хлібопічки. Додаємо борошно, а потім сухі дріжджі.

Включаємо режим «Паска» або «Солодкий хліб», чекаємо сигналу, після чого додаємо родзинки і/або цукати. Виймаємо готову великодню випічку і змащуємо верхівку глазур’ю. Приємного апетиту!