Паска в хлібопічці – 6 простих і смачних рецептів

Як приготувати паска з родзинками в хлібопічці?

Паска «Царська» виходить дуже ніжним, пористим і ароматним. Він не кришиться і в той же час тане в роті.

Візьміть:

  • Молоко – 100 мл
  • Рослинне масло – 1 чайна ложка
  • Жовтки – 2 шт.
  • Вершкове масло – 30 гр.
  • Цедра апельсина – 0,5 чайної ложки
  • Цукор – 4 столові ложки
  • Борошно – 1,5 склянки
  • Сухі дріжджі – 1 чайна ложка
  • Білок яєчний – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 чайної ложки
  • Кардамон і шафран мелені – 0,5 чайної ложки
  • Ванільний цукор – 0,5 чайної ложки
  • Ізюм світлий – 0,5 склянки

Для глазурі:

  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Яєчний білок – 1 шт.
  • Лимонний сік – 1 столова ложка

Спосіб приготування по етапах:

В чашу хлібопічки поміщаємо молоко, рослинне масло, жовтки і вершкове масло.

Додаємо цедру апельсина і 2 столові ложки цукру.

Додаємо склянку борошна і сухі дріжджі. У хлібопічка LG вибираємо режим «Спеціальний».

Після звукового сигналу додаємо яєчний білок, сіль, 2 столові ложки цукру, мелені кардамон і шафран, ванільний цукор і родзинки.

Всипаємо залишилися півсклянки борошна і залишаємо паска дбати.

Готуємо глазур: міксером збиваємо цукрову пудру, яєчний білок і лимонний сік. Змащуємо нею нашу випічку і прикрашаємо. Приємного апетиту!