Як приготувати паска з родзинками в хлібопічці?
Паска «Царська» виходить дуже ніжним, пористим і ароматним. Він не кришиться і в той же час тане в роті.
Візьміть:
- Молоко – 100 мл
- Рослинне масло – 1 чайна ложка
- Жовтки – 2 шт.
- Вершкове масло – 30 гр.
- Цедра апельсина – 0,5 чайної ложки
- Цукор – 4 столові ложки
- Борошно – 1,5 склянки
- Сухі дріжджі – 1 чайна ложка
- Білок яєчний – 1 шт.
- Сіль – 0,5 чайної ложки
- Кардамон і шафран мелені – 0,5 чайної ложки
- Ванільний цукор – 0,5 чайної ложки
- Ізюм світлий – 0,5 склянки
Для глазурі:
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Яєчний білок – 1 шт.
- Лимонний сік – 1 столова ложка
Спосіб приготування по етапах:
В чашу хлібопічки поміщаємо молоко, рослинне масло, жовтки і вершкове масло.
Додаємо цедру апельсина і 2 столові ложки цукру.
Додаємо склянку борошна і сухі дріжджі. У хлібопічка LG вибираємо режим «Спеціальний».
Після звукового сигналу додаємо яєчний білок, сіль, 2 столові ложки цукру, мелені кардамон і шафран, ванільний цукор і родзинки.
Всипаємо залишилися півсклянки борошна і залишаємо паска дбати.
Готуємо глазур: міксером збиваємо цукрову пудру, яєчний білок і лимонний сік. Змащуємо нею нашу випічку і прикрашаємо. Приємного апетиту!