Готуємо смачний і простий паска з цукатами в хлібопічці
Паска виходить дуже смачним, ніжним і ароматним. Час його приготування – 3 години 20 хвилин. При виборі програми орієнтуйтеся на вагу 900 грам і «Середню корочку».
Інгредієнти:
- Молоко – 70 мл
- Цукор – 70 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Сир – 180 гр.
- Ванільний цукор – 1 чайна ложка
- Есенція дюшес – 1/3 чайної ложки
- Сіль – 1/2 чайної ложки
- Вершкове масло – 60 гр.
- Борошно – 400 гр.
- Цукати – 100 гр.
- Дріжджі сухі – 10 гр.
Спосіб приготування по етапах:
У форму для хлібопічки вливаємо молоко, розтоплене вершкове масло і яйця. Кладемо цукор, ваніль, сіль і сир.
Додаємо есенцію дюшес і всипаємо просіяне борошно. Потім у середині робимо невелике поглиблення і кладемо сухі дріжджі.
Вибираємо режим «Солодкий хліб» або «Випічка», чекаємо від хлібопічки сигналу, після чого всипаємо цукати і чекаємо готовність паски.
Змащуємо його глазур’ю і прикрашаємо. Приємного апетиту!