Паска в хлібопічці – 6 простих і смачних рецептів

Готуємо смачний і простий паска з цукатами в хлібопічці

Паска виходить дуже смачним, ніжним і ароматним. Час його приготування – 3 години 20 хвилин. При виборі програми орієнтуйтеся на вагу 900 грам і «Середню корочку».

Інгредієнти:

  • Молоко – 70 мл
  • Цукор – 70 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Сир – 180 гр.
  • Ванільний цукор – 1 чайна ложка
  • Есенція дюшес – 1/3 чайної ложки
  • Сіль – 1/2 чайної ложки
  • Вершкове масло – 60 гр.
  • Борошно – 400 гр.
  • Цукати – 100 гр.
  • Дріжджі сухі – 10 гр.

Спосіб приготування по етапах:

У форму для хлібопічки вливаємо молоко, розтоплене вершкове масло і яйця. Кладемо цукор, ваніль, сіль і сир.

Додаємо есенцію дюшес і всипаємо просіяне борошно. Потім у середині робимо невелике поглиблення і кладемо сухі дріжджі.

Вибираємо режим «Солодкий хліб» або «Випічка», чекаємо від хлібопічки сигналу, після чого всипаємо цукати і чекаємо готовність паски.

Змащуємо його глазур’ю і прикрашаємо. Приємного апетиту!