Домашні пельмені з дуже смачним рецептом (з яловичини)

Заморожуємо домашні пельмені у морозилці

Тепер дістаємо з морозилки спеціальний пластиковий піддон або ж використовуємо деко. У кого що є! Якщо не вистачає, то використовуємо і вільні тарілки.

Крок 11. Обов’язково посипаємо піддон або борошном деко, щоб після заморожування пельмені можна було легко від них відліпити і розкласти по пакетах. І тільки після цього викладаємо на них пельмені і ставимо в морозилку на добу. Потім розкладаємо по пакетах і продовжуємо зберігати в морозилці, поки всі їх не з’їмо.

Дуже смачні домашні пельмені з яловичини готові, приємного апетиту!

Таку смакоту можна подавати як до святкового столу, так і до вечері або обіду. Смачніше всього з бульйоном або сметаною! Але не забувайте, що хтось любить пельмені з соєвим соусом, майонезом, кетчупом або вершковим маслом.

А ви, дорогі мої, часто балуєте домашніх таким блюдом? Як любите більше готувати вручну або з пельменницей? Пишіть ваші коментарі, буду дуже рада зворотного зв’язку від вас. Якщо стаття була для вас корисною, збережіть її у себе в закладках та поділіться в улюблених соціальних мережах.