З чого почати приготування дуже смачних домашніх пельменів? Начинка
Звичайно ж, з приготування фаршу для них! Ми для цього використовували яловичину. Щоб пельмені вийшли соковитими, в м’ясо при прокрутці необхідно додати трохи розмоченого хліба, 1-2 цибулини і головку часнику. В м’ясорубці його необхідно прокрутити два рази!
Звичайно, можна використовувати і покупної фарш, але тоді шукайте перевірений або ж будинку прокручуйте його разом з хлібом, цибулею і часником. Отже, для приготування дивовижно смачних домашніх пельменів візьміть наступні інгредієнти:
- Фарш з яловичини — 2 кг
- Борошно — 1,4 кг
- Вода — 850 мл
- Сіль, перець — за смаком
Спосіб приготування по етапах:
Крок 1. Робимо фарш з яловичини або купуємо готовий в магазині. Солимо і перчимо його на смак. Якщо він у вас лежав в морозилці, краще на ніч залиште його розморожуватися при кімнатній температурі. Тоді з ранку вже зможете наліпити пельменів!
Крок 2. З фаршу робимо красиві кульки невеликого розміру.
Насправді чоловік мене за це сварився! Сказав, що для ручного ліплення ніяких м’ясних кульок катати не потрібно, оскільки зручніше кожен кругляш з тіста наповнювати фаршем з допомогою чайної ложки, щоб не помилитися з розміром. Але оскільки робимо ми їх дуже рідко, тим більше без пельменницы, то я про це забула. І в підсумку зробила хоч і зайву, але досить монотонну медитативну роботу, яка дуже заспокоює в розпал передноворічної метушні)))