З чим можна спекти манник: кращі начинки для пирога
Манник може «звучати» по-різному в залежності від начинки. Його можна розрізати і зробити у вигляді тортика, просочивши яблучним варенням або заварним кремом, а можна додати начинку в тісто.
Це можуть бути:
- ягоди (малина, вишня, смородина), вони додадуть пирога річну нотку;
- горіхи;
- сухофрукти;
- цукати;
- сир;
- мускатний горіх;
- кардамон;
- цитрусові;
- листя м’яти.
Також найсміливіші господині роблять несолодкий манник, в якому можна знайти шматочки шинки, риби, фрикадельки, різні овочі. Експерименти ще ніхто не відміняв, можливо, нове оригінальне блюдо припаде до смаку вашій родині і приживеться на вашому столі надовго.
Як спекти смачний, розсипчастий манник: секрети кулінарів
Головний секрет лепешняку – размоченная крупа. Тільки якщо манка розбухне, може вийти ідеальний десерт. Також слід врахувати, що чим більше жирності в тесті (вершкове масло, жирна сметана), тим рассыпчатей вийде кінцевий результат. Легкості додасть готовому блюду білок, який буде взбит окремо і акуратно введений в готове тісто перед випіканням. Врахуйте, що різати манник слід після охолодження, тоді на зрізі вийде рівна зерниста поверхня.
Пробуйте свої сили в перетворенні звичайної манної каші шедевр і приємного вам апетиту!