Тости по-гавайськи
Найоригінальніші страви можуть таїти в собі дуже просте приготування.
- Викладіть на деко продукти в тій послідовності, як показано на фото.
- Запікайте закуски в добре розігрітій духовці до розплавлення сиру.
- Верхівку тостів прикрасьте часточками помідорів, або маслинами.
Сорбет з бананів і фруктового соку
- Цитрусові очистіть від шкірки, вийміть кісточки і подрібніть блендером.
- Шматочки бананів перебити тим же способом.
- З’єднайте обидві фруктові маси воєдино, влийте сік.
- Насипте цукор, добре його розчиніть. Помістіть сорбет у форму для заморозки і відправте на ніч в морозильну камеру.
Легке дієтичне меню на Новий 2018 рік: ідеї з фото
Салат «Капуста»
- Промийте окосту, натріть їх сіллю, перцем, давленим часником, травами.
- Зверху на них покладіть листочки шавлії, замотайте у фольгу і поставте запікати на одну годину при температурі 180 градусів.
- Готову курку остудіть, зніміть з неї м’ясо і дрібно наріжте.
- Цибулю і гриби порізати кубиками, зелень подрібніть.
- Цибулю обсмажте на соняшниковій олії кілька хвилин, додайте до нього гриби і обсмажуйте до випаровування вологи.
- Тим часом зваріть яйця, натріть їх на тертці.
- Змішайте м’ясо, горошок, яйця, гриби з цибулею, зелень. Добре перемішайте, заправте рослинним маслом.
- Розділіть страву на рівні порції в піали, з допомогою зелених листя салату накрийте їх, надавши форму капусти.