Грузинське Чанахи в горщиках
- Синенькі поріжте кубиками, посоліть і залиште хвилин на 20, вони повинні пустити сік.
- Після промийте їх проточною водою, зайву рідину злийте.
- М’ясо, томати, картоплю і цибулю поріжте кубиками.
- Моркву натріть соломкою на крупній тертці.
- Спочатку покладіть в горщики яловичину, потім — картоплю, баклажани, цибуля, морква, і частина помідорів.
- Для більш густого страви воду доливати не потрібно.
- Тушкуйте в духовці Чанахи близько двох годин, потім витягніть, доповісте залишилися помідори, подрібнений зубчик часнику, лавровий лист.
- Відправте в духовку горщики ще на 20 хвилин.
- Подавайте блюдо, посипавши дрібно рубаною петрушкою.
Куряче філе з абрикосами і сиром
- Куряче філе посипати приправами, сіллю і перцем, дайте постояти близько півгодини.
- Сир дрібно натріть.
- У кожному філе зробіть надріз, не доходячи до кінця, потім виверніть його. Розріз буде посередині.
- Зверху курячого м’яса покладіть кілька шматочків консервованих абрикосів. Підійде і курага, тільки раніше її слід добре розмочити в гарячій воді.
- Зверху абрикос посипте сир, поверніть філе в рулетики, край скріпіть зубочистками.
- Викладіть рулети в сотейник, обсмажте з усіх боків.
- Інші абрикоси поріжте часточками, покладіть зверху м’ясних виробів, разом з соком.
- Тушкуйте рулети 30-40 хвилин.
Сторінка:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Дивіться також:
Красиві російські літери для оформлення плакатів, для вирізування, для ників, для тату, графіті: шаблони, трафарети, фото, зразки красивих заголовних, писаних, друкованих, а також каліграфічних літер російського алфавіту для друку