Приклад готового вишуканого меню на новорічний стіл 2018 року: опис, фото
Дорада з овочами
- Дрібно поріжте овочі: цибуля порей — півкільцями, перець, ріпчаста цибулю — кубиками, моркву натріть теркою середнього розміру, томати — часточками, порубаєте зелень.
- На рослинному маслі обсмажте овочі за три хвилини в такій послідовності: цибуля порей, ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, помідори, зелень.
- Посоліть, додайте спеції.
- Видавити через прес часник і приготуйте соус, відповідно до зазначених інгредієнтів.
- Рибу добре почистіть, видаліть нутрощі, відріжте плавці.
- Наповніть порожнину в рибі приготованими раніше овочами, змастіть часниковим соусом.
- Запікайте при 180 градусах 30-50 хвилин. При подачі прикрасьте скибочками цитрусових.
Салат з авокадо, куркою і фетою
- Куряче філе зваріть до готовності, дайте йому охолонути, потім наріжте невеликими шматочками.
- Цибуля порей наріжте півкільцями, огірки і сир — кубиками. Також наріжте авокадо, спочатку його очистивши, і вийнявши з нього кісточку.
- Згідно з переліком продуктів, приготуйте заправку, солі кладіть зовсім небагато, сир містить достатню її кількість.
- Листя салату пощипайте руками, додайте до нього курку, огірки, авокадо.
- Перемішайте салат, полийте його заправкою.
- В самому кінці покладіть в нього кубики фети і ще раз акуратно перемішайте.
Сторінка:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11