Що готувати на святковий стіл для зустрічі Нового року: цікаве святкове меню на Новий 2018 рік Собаки

Приклад готового вишуканого меню на новорічний стіл 2018 року: опис, фото

Дорада з овочами

  • Дрібно поріжте овочі: цибуля порей — півкільцями, перець, ріпчаста цибулю — кубиками, моркву натріть теркою середнього розміру, томати — часточками, порубаєте зелень.

  • На рослинному маслі обсмажте овочі за три хвилини в такій послідовності: цибуля порей, ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, помідори, зелень.
  • Посоліть, додайте спеції.
  • Видавити через прес часник і приготуйте соус, відповідно до зазначених інгредієнтів.

  • Рибу добре почистіть, видаліть нутрощі, відріжте плавці.
  • Наповніть порожнину в рибі приготованими раніше овочами, змастіть часниковим соусом.
  • Запікайте при 180 градусах 30-50 хвилин. При подачі прикрасьте скибочками цитрусових.

Салат з авокадо, куркою і фетою

  • Куряче філе зваріть до готовності, дайте йому охолонути, потім наріжте невеликими шматочками.
  • Цибуля порей наріжте півкільцями, огірки і сир — кубиками. Також наріжте авокадо, спочатку його очистивши, і вийнявши з нього кісточку.

  • Згідно з переліком продуктів, приготуйте заправку, солі кладіть зовсім небагато, сир містить достатню її кількість.
  • Листя салату пощипайте руками, додайте до нього курку, огірки, авокадо.
  • Перемішайте салат, полийте його заправкою.
  • В самому кінці покладіть в нього кубики фети і ще раз акуратно перемішайте.