Шашлик зі свинини з оцтом і цибулею – самі смачні і соковиті рецепти приготування

Відео про те, як приготувати класичний шашлик зі свинини з оцтом і цибулею

Орегано і базилік надають м’ясу неповторний пікантний аромат. Тому навіть якщо ви преверженец класичного шашлику, використання додаткових прянощів в маринаді вам неодмінно сподобається.

Інгредієнти:

  • Свиняча лопатка – 1 кг
  • Ріпчаста цибуля – 2-3 шт.
  • Червоний лук – 4 шт.
  • Чорний перець – за смаком
  • Суміш орегано і базиліка – за смаком
  • Оцет 9%

Найсмачніший маринад для шашлику з свинини, щоб м’ясо було м’яким

Навіть без оцту шашлик можна соковито замаринувати. Досить цибулі, меленого перцю і солі. Головне, щоб м’ясо маринувалося не менше 10 годин.

Підготуйте:

  • Свинина – 1 кг
  • Цибуля – 500 гр.
  • Сіль і перець – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

М’ясо нарізаємо на шматки середнього розміру.

Солимо і перчимо з обох сторін.

Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо його разом з м’ясом шарами.

Накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на всю ніч. М’ясо для смаження готово!

А вам сподобалися такі рецепти шашлику з свинини? Напишіть свій коментар під статтею, буду вам дуже вдячна за зворотній зв’язок. Якщо публікація виявилася для вас корисною, поділіться нею в улюбленій соціальній мережі – нехай її побачать ваші друзі. До нових зустрічей на блозі!