Відео про те, як приготувати класичний шашлик зі свинини з оцтом і цибулею
Орегано і базилік надають м’ясу неповторний пікантний аромат. Тому навіть якщо ви преверженец класичного шашлику, використання додаткових прянощів в маринаді вам неодмінно сподобається.
Інгредієнти:
- Свиняча лопатка – 1 кг
- Ріпчаста цибуля – 2-3 шт.
- Червоний лук – 4 шт.
- Чорний перець – за смаком
- Суміш орегано і базиліка – за смаком
- Оцет 9%
Найсмачніший маринад для шашлику з свинини, щоб м’ясо було м’яким
Навіть без оцту шашлик можна соковито замаринувати. Досить цибулі, меленого перцю і солі. Головне, щоб м’ясо маринувалося не менше 10 годин.
Підготуйте:
- Свинина – 1 кг
- Цибуля – 500 гр.
- Сіль і перець – за смаком
Спосіб приготування по етапах:
М’ясо нарізаємо на шматки середнього розміру.
Солимо і перчимо з обох сторін.
Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо його разом з м’ясом шарами.
Накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на всю ніч. М’ясо для смаження готово!
А вам сподобалися такі рецепти шашлику з свинини? Напишіть свій коментар під статтею, буду вам дуже вдячна за зворотній зв’язок. Якщо публікація виявилася для вас корисною, поділіться нею в улюбленій соціальній мережі – нехай її побачать ваші друзі. До нових зустрічей на блозі!