Пшоно-рисова каша в мультиварці на молоці – дуже смачний домашній рецепт

В яких пропорціях і скільки потрібно варити молочну пшоно-рисову кашу?

Для такої страви краще всього підходить пропорція 1:6, тобто на кожну частину рису та пшона потрібно брати 6 частин молока (краще 4 склянки молока і 2 склянки води). При цьому кожного виду крупи слід використовувати в рівній кількості.

Варити пшоно-рисову кашу треба на повільному вогні (якщо на плиті) або ж на режимі «Молочна каша» (якщо в мультиварці). Якщо готуєте з тією кількістю інгредієнтів, що зазначені у мене в рецепті, то час мінімальної варіння становить 50 хвилин. Але краще, щоб вона потомилась годину — так буде смачніше і ніжніше!